Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dcéra legendárneho Alaina Delona stojí za hriech: Aha, fakt sa vydarila!

Alain Delon Zobraziť galériu (14)
Alain Delon (Zdroj: TASR)

ŽENEVA - Môže sa pochváliť nielen kariérou! Reč je o dnešnom oslávencovi - Alainovi Delonovi, ktorý slávi 85. narodeniny. Gratulovať mu určite bude aj dcéra Anouchka. Pozrite sa, aká je to šarmantná dáma.

Alain Delon sa narodil 8. novembra 1935. Jeho rodičia sa rozviedli, keď mal 4 roky, a tak bol vychovávaný pestúnmi. Obdobie dospievania bolo pre neho problémové. Istý čas pracoval ako mäsiar. Keď mal 17 rokov, nechal sa naverbovať do radov francúzskej námornej pechoty. Po návrate pracoval napríklad ako vrátnik, čašník, zmrzlinár, či spoločník bohatých dám. 

Stretnutie s herečkou Brigitte Auberovou mu zmenilo život. V roku 1956 ho vzala so sebou na filmový festival v Cannes, kde vďaka svojej charizme zaujal viacerých režisérov. Jeho prvá úlohá bola vo filme s názvom Keď sa do toho zapletie žena. 

Počin s názvom Kristína mu priviedol do cesty nemeckú herečku Romy Schneider. Hoci si pri prvom stretnutí neboli príliš sympatickí, časom ich pracovný vzťah prerástol do mileneckého a dokonca boli zasnúbení. Kráska sa po rozchode s lámačom ženských sŕdc dokonca pokúsila o samovraždu.

Alain Delon a Romy Schneider.
Zobraziť galériu (14)
Alain Delon a Romy Schneider.  (Zdroj: Eurochannel)

V čase, keď Delon tvoril pár s krásnou Nemkou, zaplietol sa so speváčkou Nico. Tá mu porodila syna Ariho Pfaffgena, ktorého však slávny herec nikdy neuzanal za svojho. 

Prvou Delonovou manželkou bola herečka a modelka Nathalie Barthelémy, s ktorou má syna Anthonyho. Po rozvode mal dlhoročný vzťah s herečkou Mireille Darc. V roku 1987 sa dal dokopy s modelkou Rosalie van Breemen, ktorú si neskôr vzal za ženu. Majú spolu dcéru Anouchku a syna Alaina-Fabiena. Rozviedli sa v roku 2002.

Spomedzi najznámejších filmov, v ktorých si Delon zahral možno spomenúť počiny Rocco a jeho bratia, Zatmenie, Gepard, Čierny tulipán, Sicílsky klan, Zorro, Traja muži na zabitie, Návrat Casanovu, či Asterix a Olympijské hry. 

V šľapajách slávneho otca sa rozhodla kráčať jeho dcéra Anouchka. Tá je nielen talentovaná, ale tiež šarmantná. Tento rok vo februári sa jej narodil synček. 

Alain Delon so svojou dcérou Anouchkou.
Zobraziť galériu (14)
Alain Delon so svojou dcérou Anouchkou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Anouchka Delon so svojím partnerom.
Zobraziť galériu (14)
Anouchka Delon so svojím partnerom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Anouchka Delon
Zobraziť galériu (14)
Anouchka Delon  (Zdroj: Instagram)

Anouchka Delon
Zobraziť galériu (14)
Anouchka Delon  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Alain Delon
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu