Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najkrajší muž sveta bez svojej pýchy: Ženy plačú... Dôvod vás dostane!

Jason Momoa Zobraziť galériu (8)
Jason Momoa (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Uhrančivý pohľad, svalnaté telo, hriva a hustá brada! To je kombinácia, vďaka ktorej si herec Jason Momoa (39) získal srdcia mnohých žien, i prvé miesto v ankete 100 Most Handsome Men. V týchto dňoch sa charizmatický umelec odhodlal k výraznej zmene imidžu. Po 7 rokoch sa zbavil svojej povestnej brady a vyvolal slušné šialenstvo. Čo poviete vy, pristane mu to aj takto?

Fanúšikovia sú v šoku! Jason Momoa má množstvo priaznivcov. Ženy si získal svojim sexepílom, mužov zaujal účinkovaním v počinoch Barbar Conan, Batman vs. Superman, Liga spravodlivých, Braven, či Aquaman. Nesmieme zabudnúť ani na jeho pôsobenie v populárnom seriáli Hra o tróny. 

Pre obľúbeného herca je typická hustá brada. Tá je ale nateraz už minulosťou. Jason zverejnil na internete video, ako sa jej postupne zbavuje. Pri tom prezradil, že sa takto neoholil už sedem rokov. Šokujúcou zmenou chcel svalnáč celému svetu ukázať, aby sa nikto nebál zmeny.

Konkrétne chcel upriamiť pozornosť na to, aby ľudia recyklovali a namiesto vody v plastových fľašiach siahli po recyklovateľných hliníkových plechovkách. „Hliník je 100% recyklovateľný. Je to zmena k lepšiemu. Nielen pre moje deti, vaše deti, ale pre celý svet. Urobme zmenu, ktorá bude mať kladný dopad na zdravie našej planéty. Vyčistime naše oceány a našu krajinu,” uviedol Momoa.  

Reakcie na hercovu premenu sú rôzne. Mnohí fanúšikovia sú v šoku. Ako sa zmenený Jason páči vám?

Jason Momoa má hustú bradu ako svoje poznávacie znamenie.
Zobraziť galériu (8)
Jason Momoa má hustú bradu ako svoje poznávacie znamenie.  (Zdroj: Warner Bros.)

Jason Momoa kedysi.
Zobraziť galériu (8)
Jason Momoa kedysi.  (Zdroj: SITA)

Takto vyzerá Jason Momoa teraz.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Jason Momoa teraz.  (Zdroj: youtube.com)

Viac o téme: Jason Momoa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu