Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známy herec zhodil kilá, má brutálne tehličky, ale... Toto od svojej ženy nečakal!

Simon Pegg Zobraziť galériu (10)
Simon Pegg (Zdroj: Saban Films/StudioCanal)

LONDÝN - Dnes sa každý snaží vyzerať čo najlepšie. Pre zmenu svojho výzoru sa nedávno rozhodol aj takmer 50-ročný herec Simon Pegg známy z filmov Mission Impossible či Star Trek. Už na jar sa chválil tehličkami, ktoré si vypracoval na bruchu. Ako teraz ale prezradil, jeho manželka zareagovala trochu nečakane...

Tvár Simona Pegga nie je úplne neznáma. Možno nepatrí k úplne áčkovým hviezdam, ktorých meno pozná každý, ale zahral si vo viacerých známych tituloch. V Mission Impossible stvárnil počítačového experta, ktorý svaly príliš nepotrebuje. 

Známy herec zhodil kilá,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Paramount Pictures)

Simon sa ale koncom minulého roka rozhodol, že na svojej postave zapracuje pod vedením trénera. Ten na jar prezradil, že za pol roka herec zhodil takmer 10 kíl a podiel telesného tuku sa mu znížil z 12 na 8%. Hercovo telo sa transformovalo a zrazu mohol ukazovať svoje tehličky. 

Simon Pegg kedysi
Zobraziť galériu (10)
Simon Pegg kedysi  (Zdroj: Relativity Media)

Simon Pegg po svojej premene
Zobraziť galériu (10)
Simon Pegg po svojej premene  (Zdroj: Instagram rebourne_fitness_nutrition )

Ako však najnovšie Angličan prezradil, fotografia jeho premeny spôsobila rozporuplné reakcie. „Odozva na ten obrázok bola zvláštna. Niektorí ľudia hovorili: Vyzeráš choro. A to isté si myslela aj moja žena,” povedal pre magazín GQ. Niektorí ho ale pochválili za výbornú prácu, ktorú na sebe urobil. 

Podľa hercových slov snímka nebola vytvorená so zámerom, aby ho ľudia nasledovali a brali si z neho príklad. „Je to proste len fotka, ktorú urobil môj tréner a nečakal som rozruch, ktorý spôsobí,” uviedol. Ako sa vyjadril, ľudia si na základe jeho starších filmov proste asi zvykli, že vyzerá ako trochu bacuľatý chlap, čo sa o seba nestará. 

Známy herec zhodil kilá,
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: GQ Hype)

Viac o téme: Simon Pegg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu