Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Angelina Jolie ukázala všetky deti: Páni, ale vyrástli!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Bez muža, ale určite nie sama! Od momentu, ako sa v médiách prevalil koniec vzťahu Angeliny Jolie (43) a Brada Pitta (55), nemal ani jeden z nich oficiálne novú lásku. Herečka teda nemala chlapa po svojom boku ani na špeciálnej premiére filmu The Boy Who Harnessed The Wind. Aj napriek tomu však bola stredobodom pozornosti.

Angelina Jolie a Brad Pitt kedysi tvorili jeden z najkrajších párov Hollywoodu. Spolu vychovávali šesť ratolestí - tri vlastné a tri adoptované. Dvojica žije v odlúčení od roku 2016 a súd ich ešte stále nerozviedol. A to nielen kvôli rozprávkovému majetku, ale aj preto, lebo obaja rodičia bojujú o deti.

Nevedno, v akom štádiu je rozvod a či sa herecké hviezdy na niečom dohodli. Isté však je, že prominentné deti poriadne vyrástli. Počas uplynulých dní robili svojej slávnej mame garde v spoločnosti a bola na nich sústredená všetka pozornosť. 

Dcérka Shiloh je stále verná svojmu chlapčenskému imidžu. A nebyť dlhých vlasov, aj jej sestra Vivienne vyzerala skôr ako chlapča, než princeznička. 

Angelina Jolie a jej deti. Zľava 10-ročný Knox, jeho dvojička Vivienne, 15-ročný Pax, 12-ročná Shiloh, 14-ročná Zahara a 17-ročný Maddox.
Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie a jej deti. Zľava 10-ročný Knox, jeho dvojička Vivienne, 15-ročný Pax, 12-ročná Shiloh, 14-ročná Zahara a 17-ročný Maddox.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Angelina Jolie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu