Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dovolenka slávnej modelky: Bez mejkapu a podprsenky, ale po boku pracháča!

Adriana Lima. Zobraziť galériu (7)
Adriana Lima. (Zdroj: Profimedia)

MYKONOS - Prirodzenosť si môže dovoliť! Nosiť na dovolenke nánosy mejkapu na tvári a viacero vrstiev oblečenia, je zbytočné. Vedomá si je toho aj slávna modelka Adriana Lima (38), ktorá momentálne oddychuje na obľúbenom gréckom ostrove. Spoločnosť jej robí nový milenec - bohatý turecký podnikateľ Emir Uyar. Zaľúbenci majú paparazzov neustále v pätách. Pozrite!

Adriana Lima je krásna žena, o ktorú mali muži vždy záujem. V roku 2002 očarila napríklad speváka Lennyho Kravitza. Sedem rokov bola manželkou srbského basketbalistu Marka Jarića, ktorému porodila dve dcérky. Po rozvode randila istý čas so svojím ochrankárom, v júli 2017 zbalila tureckého spisovateľa Metina Hara.

Začiatkom tohto roka sa v médiách objavili správy, že je modelka single. Dlho však sama nezostala. Ako v týchto dňoch vyšlo najavo, Adriana tvorí pár s tureckým pracháčom Emirom Uyarom. Dôkazom sú zábery bulvárnych fotografov, ktorým sa podarilo zaľúbencov zvečniť na ostrove Mykonos. 

Zamilovaná Adriana si relax užíva naplno a oddych dopriala i svojej pleti. Dokonca aj na večeru so svojím milencom sa vybrala nenalíčená. Nuž, je prirodzene krásna, tak si to môže smelo dovoliť. Čo poviete?!

Adriana Lima sa na večeru s bohatým milencom vybrala nenalíčená a bez podprsenky.
Zobraziť galériu (7)
Adriana Lima sa na večeru s bohatým milencom vybrala nenalíčená a bez podprsenky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Adriana Lima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu