Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najstaršia Kardashianka si vyšla v podprsenke: Ehm, veď jej vidno bradavku!

Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (7)
Kourtney Kardashian (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Provokatívna! Kourtney Kardashian (39) je síce najstaršou zo slávnych sestier, ale na sexepíle jej to nič neuberá. Tmavovláska sa pýši sexi krivkami, ktoré veľmi rada vystavuje na obdiv. Samozrejmosťou sú pre ňu aj odvážne outfity. Jeden taký prevetrala aj pred pár dňami. Do ulíc si to namierila v podprsenke, z ktorej jej vykúkala bradavka.

Kourtney Kardahsian má síce tri deti a na krku 40-tku, no štíhle krivky by jej mohli závidieť aj mnohé mladšie ženy. Známa kráska ich pomerne často vystavuje na obdiv. Na instagrame pravidelne zverejňuje fotky v bikinách a veru, je sa na čo pozerať. 

Najstaršia Kardashianka však celkom rada predvádza svoj sexepíl aj na červenom koberci alebo počas všedného dňa v uliciach. Paparazzi ju nedávno zvečnili v pomerne nezvyčajnom outfite.

Kourtney mala oblečený voľný nohavicový kostým, pod ktorým mala sexi podprsenku. Tá jej však bola zbytočná. Stačila totiž chvíľka nepozornosti a celebrita fotografom (ne)chtiac ukázala aj bradavku.  

Kourtney Kadashian vyšla do ulíc v prvokatívnom outfite. Z podprsenky jej však vykukala bradavka.
Zobraziť galériu (7)
Kourtney Kadashian vyšla do ulíc v prvokatívnom outfite. Z podprsenky jej však vykukala bradavka.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu