Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

S touto hviezdou by robil biznis každý chlap: Veď je kompletne nahá!

Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Šaty nepotrebuje! Kardashianky veľmi dobre vedia, ako zaujať. Dokazujú to takmer denne. Slávne sestry sa pravidelne spomínajú v médiách po celom svete a značný rozruch robia aj na sociálnych sieťach. V týchto dňoch hviezdi najstaršia z nich Kourtney (39). Pozrite sa, prečo!

Kardashianky sa dostali do povedomia verejnosti vďaka vlastnej reality šou, ale tiež vďaka výstredným outfitom, kontroverzným záberom a rôznym škandálom. Ľudia sa delia na dve skupiny. Jedna ich zbožňuje, tá druhá ich má plné zuby. 

Stále viac je však tých, čo ich Kardashianky bavia. Dôkazom je aj fotka, ktorú Kourtney zverejnila pred pár dňami na instagrame. Pózuje na nej celkom nahá a v rukách drží notebook. Tmavovláska o odvážnej fotke viac neprezradila. Ale fanúšikom to ani veľmi nevadilo. 

„Skvelá fotka. Chcel by som vedieť, či takto bežne riešiš svoje pracovné záležitosti,” znejú vybrané komentáre. „S tebou by som riešil všetko. Nielen biznis,” reagoval ďalší z fanúšikov. Ako sa tento sexi záber páči vám?  

Kourtney Kardashian
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu