Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezdna kráska zverejnila FOTO z vane: Teraz sa jej všetci smejú!

Kourtney Kardashian Zobraziť galériu (6)
Kourtney Kardashian

LOS ANGELES - Bolo jej to treba? Najstaršia zo sestier Kardashianových - Kourtney má tri deti, 40-tku na krku a pýši sa štíhlou postavičkou. Najnovšie odkazuje fanúšikom, aby sa milovali takí, akí sú. K tejto múdrosti priložila aj fotku z vane. Vtipné je, že záber prešiel grafickými úpravami. A tak si diskutéri na brunetke poriadne zgustli.

Kardashianky sú na sociálnych sieť hviezdami. Každá jedna z nich má milióny followerov a dbá o to, aby ich nenudila. Slávne sestry sa neboja nahoty, takže pomerne často zverejňujú aj provokatívne fotky. 

Aktuálne sa rozhodla podeliť o nahotinku najstaršia z nich - Kourtney. Na web dala záber, ktorý ju zachytáva, ako leží vo vani. Hádam každému pri pohľade na fotografiu udrie do očí, že prešla grafickými úpravami. Najviac to je viditeľné pri ľavej nohe. 

Tento detail neušiel ani brunetkiným priaznivcom. „Preboha! Kourtney, veď si pekná a štíhla žena. Prečo tie úpravy a klamstvá?” znie jeden z mnohých komentárov. „Chcela si byť sexi, ale takto si len na smiech,” zhodli sa viacerí z jej followerov. 

Kourtney Kardashian
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Kourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu