Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Malá Kardashianka pobúrila ľudí: Tak toto je príliš!

Kardashianky Zobraziť galériu (7)
Kardashianky (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Aké matky, také dcérky! Slávne sestry Kardashianky sa nemusia báť, že ich klan upadne do zabudnutia. Niet totiž pochýb, že ratolesti pôjdu v ich šľapajách. North West (5) nedávno prekvapila nalíčenou tvárou, teraz šokuje jej sestrnica Penelope (6). Pozrite sa, prečo!

Reality šou Keepin Up with the Kardashians sa vysiela od roku 2017 a na obrazovkách aktuálne beží 16. séria. Zo slávnych sestier sú dnes matky. A hoci mnohé celebrity svoje ratolesti pred verejnosťou a medializáciou chránia, v prípade tejto famílie to je naopak. 

Krásky sa na sociálnych sieťach pravidelne pýšia fotkami svojich ratolestí. Kim v uplynulých dňoch zverejnila momentku, na ktorej pózuje s dcérkou North, svojou sestrou Kourtney a neterou Penelope. „Jarné prázdniny sú za nami,” pripísala k fotke slávna tmavovláska. 

Hoci by sa zdalo, že ide o nevinnú fotku, našlo sa množstvo jedincov, ktorých pobúrila. Dôvodom sú mokasíny značky Gucci za zhruba 350 eur, ktoré má na svojich nohách obuté 6-ročná Penelope. „Tak toto je priliš. Dávať deťom takéto luxusné a drahé kúsky. Čo z nich vyrastie?” znejú vybrané komentáre. „Prehnané! V niektorých krajinách deti hladujú a tieto nevedia čo s peniazmi,” pridávali sa ďalší z instagramových uživateľov. Aký je váš názor?

Kim a Kourtney Kardashian so svojimi ratolesťami.
Zobraziť galériu (7)
Kim a Kourtney Kardashian so svojimi ratolesťami.  (Zdroj: Instagram)

Gucci mokasíny malej Penelope majú hodnotu 350 eur.
Zobraziť galériu (7)
Gucci mokasíny malej Penelope majú hodnotu 350 eur.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Kim KardashianKourtney Kardashian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu