Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Známa herečka (53) vyvetrala manžela: O 18-rokov mladší fešák sa pretŕčal vyzlečený!

Robin Wright Zobraziť galériu (5)
Robin Wright (Zdroj: SITA)

SANTA MONICA - Zamilovaná, spokojná a šťastná! Herečka Robin Wright (53) sa v lete minulého roka vydala za obchodníka menom Clement Giraudet (35). Dvojica si výborne rozumie aj napriek vekovému rozdielu. V uplynulých dňoch ich paparazzi nafotili v uliciach a plavovláskin manžel sa veru má čím pochváliť.

Meno herečky Robin Wright je späté s mnohými úspešnými počinmi. Spomenúť možno napríklad filmy Princezná Nevesta, Hračky, Forrest Gump, Križovatka smrti, Odkaz vo fľaši, Na odstrel, Everest, či seriál Domček z karát. 

Galéria: Robin Wright je šarnatná žena.
Pestrá je však nielen jej kariéra, ale aj milostný život. Jej prvým manželom bol herec Dane Witherspoon. V rokoch 1996 - 2010 bola manželkou slávneho Seana Penna, ktorému porodila syna aj dcéru. Minulý rok sa Robin vydávala opäť. A to za o 18 rokov mladšieho obchodníka Clementa Giraudeta. 

Dvojica sa v týchto dňoch snaží zostať prevažne doma. Raz za čas sa však vybehnú prevetrať na vzduch. Bulvárnym fotografom sa ich podarilo zvečniť napríklad na bicykloch, či na prechádzke. Robin, ktorá o pár dní oslávi 54. narodeniny stavila na športové oblečenie, ktoré zvýraznilo jej štíhle krivky. Fešný manžel Clement sa sebavedomo pretŕčal bez trička. 

Robin Wright so svojim o 18 rokov mladším manželom.
Zobraziť galériu (5)
Robin Wright so svojim o 18 rokov mladším manželom.  (Zdroj: profimedia.sk)
  

Viac o téme: Robin Wright
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu