Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šokujúce priznanie hviezdy seriálu M*A*S*H: Toto tajil pred celým svetom!

Alan Alda Zobraziť galériu (6)
Alan Alda (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Odhalenie priamo pred kamerami! Herec Alan Alda (82), ktorého preslávilo účinkovanie v seriáli M*A*S*H, trpí Parkinsonovou chorobou. Prezradil to v utorok ráno, keď bol hosťom relácie CBS This Morning. Choroba bola umelcovi diagnostikovaná pred viac ako troma rokmi.

Alan Alda bol v utorok ráno hosťom relácie CBS This Morning. Moderátori ho uviedli tak, že spomínali všetky jeho úspechy, či filmy, v ktorých účinkoval a samozrejme nezabudli ani na jeho pôsobenie v obľúbenom seriáli M*A*S*H. Na otázku, ako sa herec má, však dostali nečakanú odpoveď. 

„Mám sa skvele. Možno vás to prekvapuje. Ešte som o tom na verejnosti nehovoril, ale mám Parkinsonovu chorobu,” poznamenal v úvode slávny herec. Toto vyhlásenie urobil podľa vlastných slov preto, lebo si pri sledovaní nedávneho rozhovoru v televízii všimol, že mu šklbalo palcom. „Povedal som si, že je len otázkou času, kedy niekto začne rozprávať tento môj príbeh z tej smutnej strany. Ale takto to nie je,” dodal Alda.

„Ochorenie mi diagnostikovali pred viac ako troma rokmi a ja stále žijem naplno. Hral som, dával som rozhovory a pomáhal som v Alda Centre,” pokračoval v rozprávaní slávny herec, ktorý chce takouto formou podporiť ľudí s rovnakým problémom. 

Alan sa zdravotne cítil dobre. Keď sa mu vša začali snívať živé sny, spozornel. „Snívalo sa mi, že na mňa niekto zaútočil a ja som po ňom hodil vrece zemiakov. Ale v skutočnosti som hodil vankúš na moju manželku,” poznamenal Alan. Lekárske vyšetrenia neskôr potvrdili jeho podozrenie. 

Hviezda seriálu M*A*S*H bojuje s Parkinsonom po svojom. Usiluje sa byť aktívny, trikrát do týždňa chodí na hodiny boxu a hráva tennis. „Táto choroba má na každého iný dopad. Neviete, čo sa vami bude. Ale podstatné je, že sú tu ľudia, ktorí vám vedia pomôcť,” uzavrel svoje rozprávanie známy herec.

Alan Alda odhalil svoje tajomstvo pred televíznymi kamerami.
Zobraziť galériu (6)
Alan Alda odhalil svoje tajomstvo pred televíznymi kamerami.  (Zdroj: cbs)

Viac o téme: Alan AldaM*A*S*H
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu