Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šťabajzna zo sitkomu M*A*S*H: Po 40-ich rokoch je samá plastika!

Loretta Swit ako Šťabajzna v seriáli Mash a s plastikovým výrazom po 40-ich rokoch od nakrúcania Zobraziť galériu (7)
Loretta Swit ako Šťabajzna v seriáli Mash a s plastikovým výrazom po 40-ich rokoch od nakrúcania

LOS ANGELES – Zostarnutá a poznačená plastikami! Hoci Loretta Swit (75) kedysi patrila k prirodzeným blondínkam, na staré kolená zrejme už len vymetá kliniky krásy. Odkedy sa preslávila rolou vrchnej sestry v kultovom seriáli M*A*S*H, uplynuli už štyri desaťročia. Pozrite, ako sa na jej tvári za ten čas podpísala práca chirurgov.

Starnúť prirodzene odmieta! Aj keď sa Lorette Swit v legendárnom seriáli z vojnového prostredia neušla sympatická rola, projekt bez prísnej majorky Margaret Houlihanovej si dnes nikto ani len nedokáže predstaviť. Ešte v začiatkoch nakrúcania v roku 1972 síce pôsobila prirodzeným dojmom, no dnes je všetko celkom inak. Herečka sa pomalými krokmi blíži k prahu osemdesiatky a na červenom koberci sa často neukazuje. Výnimkou sa stala víkendová akcia v mene domácich miláčikov, kde prekvapila plastikovým imidžom.

Loretta na charitatívne podujatie zavítala v čiernom kabáte a ochotne zapózovala pred fotografmi. Jej vlasy mali o niečo tmavší odtieň ako pred rokmi a boli zvlnené do kučier. Preslávenú Šťabajznu by však v jej tvári už zrejme spoznal naozaj málokto. Pery napichané botoxom a pleť po liftingu mala od prirodzenosti na míle ďaleko.

Hollywoodska veteránka sa v roku 1983 rozhodla ísť pod čepiec s hercom  Dennisom Holahanom, s ktorým však v manželskom zväzku vydržala len dvanásť rokov. Po rozvode sa už znova nevydala a nikdy nemala potomstvo. Zaujímavosťou je, že aj s exmanželom ju spojil práve sitkom M*A*S*H. Dennisovi sa totiž ušla menšia rola švédskeho diplomata, ktorý sa s Margaret intímne zaplietol. Škoda, že ich romanca v reálnom živote nevydržala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu