Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najsexi oblina ukázala tetovanie: Fúha, má ho rovno TAM!

Ashley Graham Zobraziť galériu (9)
Ashley Graham (Zdroj: instagram a snapchat)

BAHAMY - Nezaostáva! Sociálne siete sú plné provokatívnych fotiek, na ktorých hviezdne i menej známe modelky predvádzajú svoje krivky. Kypré telo hrdo vystavuje na obdiv aj najznámejšia plus size modelka Ashley Graham (29). Tá sa najnovšie pochválila fotkou svojho tetovania, ktoré má v oblasti intímnych partií.

Ashley Graham oslávi začiatkom budúceho týždňa okrúhle 30. narodeniny. Aj napriek tomu, že teda nepatrí medzi najmladšie modelky a jej telo nie je vôbec dokonalé, žne jeden úspech za druhým. Popri práci si nájde čas aj na oddych a zábavu. 

Uplynulé dni strávila brunetka na Bahamách, kde si užívala dovolenku v spoločnosti kamarátok. Ako vždy, ani teraz nezabudla na svojich fanúšikov. Prostredníctvom sociálnych sieti ich zásobovala provoktívnymi momentkami. 

Najviac rozruchu vyvolala Ashley fotkou, na ktorej je oblečená v bielych bikinách, ktorých spodný diel si rajcovne sťahuje dole. Modelka tak spravila, aby sa svetu pochválila so svojím tetovanim. Keďže ho má umiestnené v oblasti intímnych partií, doteraz mal možnosť vidieť ho najmä jej partner. Ak ho chcete vidieť aj vy, pozrite si FOTO v GALÉRII>>  

Viac o téme: Ashley Graham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu