Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Promi zlatokopka sa vyzliekla a... Toto by ste v noci stretnúť nechceli!

Courtney Stodden Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Zbláznila sa?! Túto otázku si pri pohľade na vyčínanie Courtney Stodden (22) kladú zrejme viacerí. Prominentná zlatokopka totiž v honbe za piatimi minútami slávy stráca všetku súdnosť. Najnovšie púta pozornosť halloweenskou maskou strašidelného klauna. Nuž, jej manžel, herec Doug Hutchison (56) z nej musí mať radosť!

Courtney Stodden je zjav, ktorý má v šoubiznise svoje miesto. Zabezpečila si ho vzťahom s výrazne starším hercom Dougom Hutchisonom, známym najmä z filmu Zelená míľa. Jeho mladá manželka trávi celé dni pretŕčaním sa na sociálnych sieťach a hraním sa na novú Marilyn Monroe. 

Pred pár mesiacmi mnohí túto zvláštnu blondínku ľutovali. Prišla totiž o svoje nenarodené dieťa. To, čo však nasledovalo potom, sa vymyká z hraníc normálnosti. Courtney si vyholila hlavu, zaobstarala si bábiku a paparazzom pózovala pri intímnostiach so staršou lesbičkou. 

V týchto dňoch sa Courtney hlási opäť o slovo. Pri príležitosti blížiaceho sa Halloweenu sa zmenila na strašidelného klauna. Pred objektívom fotografa pózovala s holými prsiami, bradavky si prekryla lepiacou páskou. Roztrhané pančuchy a strašidelný mejkap sa postarali o to, že keby ste známu zlatokopku stretli v nočných uliciach, zrejme by ste sa pos... potentovali od strachu. 

Courtney Stodden a jej prípravy na Halloween.
Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden a jej prípravy na Halloween.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Doug HutchisonHalloweenCourtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu