Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Známa zlatokopka sa predáva na webe: Po pláži pobehuje v... To musíte vidieť!

Courtney Stodden Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA MONICA - Hľadá si nového! Courtney Stodden (22) nepatrí medzi talentované, či krásne hviezdičky. Popularitu jej zabezpečilo iba škandalózne manželstvo s výrazne starším hercom Dougom Hutchisonom (56). Vzťah zvláštnej dvojice skončil začiatkom roka. Blonďavá silikónka však doma nesmúti. Chlapov loví na sexzoznamke a šťastie skúša aj na pláži, kde sa pretŕča takmer nahá.

Hoci nie je známe, či a kedy sa Courtney Stodden a Doug Hutchison rozviedli, blondínka už absolvovala párty, na ktorej to oslávila a prezentuje sa tiež ako rozvedená žena. Za zmienku stojí, že podľa medializovaných informácií blondínka stále býva v hercovom dome.

Bulvár ale oveľa viac zaujala profilom na internetovej zoznamke whatsyourprice.com, kde dievčatá dostávajú od pánov finančnú odmenu za rande. Silikónka tam vystupuje ako SugarCane. Že muži majú ozaj tú "česť" so známou zlatokopkou potvrdzuje fotka, na ktorej drží v ruke papier, kde je napísaná práve jej prezývka. 

Courtney už bolo na verejnosti vidno s rôznymi mužmi, no tento biznis jej asi dosť nevynáša. Zrejme preto si zavolala paparazzov, keď sa koncom týždňa vybrala za oddychom na pláž. Oblečené mala miniatúrne bikiny, ktoré jej ledva zakryli bradavky a intímne partie. Nechajme sa prekvapiť, či sa na silikónku ulakomí nejaký pracháč...

Na internetovej zoznamke vystupuje Courtney Stodden pod prezývkou SugarCane.
Zobraziť galériu (9)
Na internetovej zoznamke vystupuje Courtney Stodden pod prezývkou SugarCane.  (Zdroj: whatsyourprice.com)

Courtney Stodden pobehovala po pláži v miniatúrnych bikinách, ktoré pozostávali len z pár cm látky.
Zobraziť galériu (9)
Courtney Stodden pobehovala po pláži v miniatúrnych bikinách, ktoré pozostávali len z pár cm látky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu