Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Intímne FOTO Brucea Willisa: Tak takto ste ho ešte nevideli!

Bruce Willis Zobraziť galériu (11)
Bruce Willis (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Po drsniakovi ani stopy! Bruce Willis (62) má na konte účinkovanie v mnohých počinoch a je vnímaný najmä ako akčný hrdina. V súkromí sa však mení na milujúceho manžela a vzorného tatka. Dokazujú to zábery z aktuálneho vydania magazínu ELLE Decor, pre ktorý známy herec pózoval so svojimi láskami.

Bruce Willis sa ako herec predviedol pred kamerami v rôznych podobách. Charizmatický umelec bol však popri budovaní kariéry celkom plodný aj čo sa súkromia týka. S exmanželkou Demi Moore má tri dcéry, dve princezničky mu porodila aj súčasná žena Emma Heming. 

Mnohé celebrity si svoje súkromie strážia. Výnimkou nie je ani Bruce, ktorý dokonca nie je veľmi aktívny na sociálnych sieťach. Zábery, ktoré spoločne so svojou rodinou nafotili pre magazín ELLE Decor, však pokojne možno označiť za intímne. 

Bruce sa na stránkach magazínu pochválil harmonickou rodinkou a idylickým bývaním. „Chceli sme, aby bol náš dom pohodlný a zároveň útulny. Obaja sme kvôli práci strávili roky na cestách a po hoteloch, takže komfort bol pre nás vždy dôležitý. Tiež chceme, aby sa u nás každy cítil príjemne a nemal problém vyložiť si nohy na gauči,” uviedla v priloženom rozhovore Emma.   

Sympatická modelka tiež nešetrila chválami na svojho slávneho muža. „Jeho matka ho veľmi dobre vychovala. Je skvelý v domácich prácach. A rovnako je fantastickým otcom. Nikdy som od neho nepočula, že by vyžadoval čas len pre seba. Ja napríklad nemám problém povedať, že chcem byť chvíľku sama,” dodala brunetka. 

Viac intímnych FOTO Brucea Willisa nájdete v GALÉRII>>

Krásna rodinka Brucea Willisa ozdobila aktuálne vydanie magazínu ELLE Decor.
Zobraziť galériu (11)
Krásna rodinka Brucea Willisa ozdobila aktuálne vydanie magazínu ELLE Decor.  (Zdroj: Alexel Hay pre ELLE Decor)

Viac o téme: Bruce WillisEmma Heming
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu