Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Škandál: Dcéra Demi Moore na ulici hore bez... Ukazovala nahé prsia!

Scout Willis sa v newyorskych uliciach premávala hore bez a vystavovala nahé prsia. Zobraziť galériu (7)
Scout Willis sa v newyorskych uliciach premávala hore bez a vystavovala nahé prsia. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Načisto sa zbláznila? O troch dospelých dcérach Demi Moore (51) a Brucea Willisa (59) je známe, že k hanblivkám nikdy nepatrili. To, čo tento týždeň vyparatila prostredná Scout (22), však prekračuje všetky medze morálky a slušnosti mladej dámy. Plavovláska sa v uliciach Veľkého jablka premávala iba v krátkej sukni a v topánkach. Nahé prsia vzápätí vystavila aj na webe.

Toto sa prominentným rodičom zrejme páčiť nebude! Hoci všetky tri ratolesti bývalého hviezdneho páru priveľa talentu nezdedili, vo vlnách šoubiznisu sa neustále zviditeľňujú extravaganciou sebe vlastnou. Naposledy sa o poriadny rozruch postarala Scout Willis, ktorá sa rozhodla vykopať vojnovú sekeru proti sociálnej sieti Instagram. Znie to síce zvláštne, no to je vraj dôvodom, pre ktorý vybehla do ulíc hore bez a vystavila nahé prsia nielen tam, ale aj na webe.

Keďže Scout vníma nahotu ako niečo celkom prirodzené, nepáči sa jej, že Instagram automaticky maže príspevky s takýmto obsahom. Obzvlášť ju pobúrilo, keď zo spomínanej sociálnej siete zmizli obnažené fotky žien, ktoré prekonali rakovinu prsníka. Aby dcéra slávnych hercov poukázala na tento „problém“, podnikla krok pritiahnutý za vlasy. Nechala sa zvečniť, ako kráča po ulici s nahými vnadami a privoniava si ku kvetom v miestnom stánku. Výsledné zábery zverejnila aj so štipľavými komentármi.

„Legálne v New Yorku, ale nie na Instagrame,“ znel jeden zo Scoutiných príspevkov. „To, čo vám Instagram nedovolí vidieť,“ píše sa v ďalšom. Prominentná dcéra však na vysvetlenie pripojila aj ďalšie slová: „Ak sa vám nepáči, čo vidíte, jednoducho ma nesledujte. To, ako sa cítim vo svojom tele, by nemalo byť diktované tým, ako ma vnímajú iní. Tak či onak, nerada by som niekomu vnucovala tento pohľad.“ Či sa Scout stretla s pochopením u vlastných rodičov, je otázne. V škandáloch však za svojimi sestrami nijako nezaostáva a naďalej s nimi drží krok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu