Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Elvisova žena terčom posmechu: Frankenstein! Utiekla z múzea voskových figurín?

Priscilla Presley schytala za svoj preplastikovaný vzhľad kritiku. Zobraziť galériu (8)
Priscilla Presley schytala za svoj preplastikovaný vzhľad kritiku. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Ako z vosku! Vdova po legendárnom Elvisovi - Priscilla Presley (71) sa počas uplynulého týždňa ukázala na televíznych obrazovkách. A mnohým divákom vyrazila dych. Žiaľ, nie v pozitívnom slova zmysle. Preplastikovaná červenovláska totiž na tvári nemá žiadne vrásky a vôbec neovláda svoju mimiku. Netrvalo dlho a sociálne siete zaplavili slová plne kritiky.

Priscilla Presley oslávi budúci rok 72. narodeniny. Pri pohľade na ňu to však znie neuveriteľne. Umelkyňa to v honbe za mladistvým vzhľadom prehnala s plastikami a omladzujúcimi zákrokmi. Výsledok je priam desivý.  

Vo štvrtok zavítala vdova po Elvisovi do šou moderátorky Lorraine Kelly. Tam hovorila aj o manželstve s legendárnym spevákom. „Už nebol nikto taký, ako on. Bol fantastický. Starostlivý a empatický. Ale mal tiež svoje nálady, ktoré sú teda pre umelcov bežné,” vyjadrila sa na margo toho Priscilla.

A hoci o Kráľovi rock n rollu hovorila červenovláska pekne, diváci zaplavili internet prevažne negatívnymi reakciami. „Prepínam televízne stanice a zrazu Frankenstein​. To je zlé. Vyzerá ako z múzea voskových figurín,” znel jeden z mnohých komentárov. „Nepochybujem o tom, že je to milá žena. Ale dnes v noci budem mať asi nočné mory,” pridal sa ďalší divák. Čo na preplastikovanú tvár niekdajšej krásky hovoríte vy?!    

Priscilla Presley bola kedysi takáto krásna.
Zobraziť galériu (8)
Priscilla Presley bola kedysi takáto krásna.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Priscilla PresleyElvis Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu