Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nechutné odhalenie v rodine dcéry Elvisa Presleyho: Úrady jej vzali deti!

Lisa Maria Presley Zobraziť galériu (4)
Lisa Maria Presley (Zdroj: SITA/AP)

LOS ANGELES - Osemročné dcéry americkej speváčky Lisy Marie Presley, Finley a Harper, sú údajne v štátnej starostlivosti. Dôvodom zverenia detí do opatery štátu majú byť nevhodné detské fotografie v počítači ich otca Michaela Lockwooda, s ktorým sa v súčasnosti Lisa Marie rozvádza.

Štyridsaťdeväťročná dcéra kráľa rock 'n' rollu Elvisa Presleyho to uvádza v súdnych dokumentoch, ktoré sa podarilo získať britskému denníku Daily Mail. Podľa dokumentov sa v jeho počítači nachádzali stovky nevhodných fotografií a videozáznamov, pre ktoré by mal údajne čeliť obvineniam za sexuálne zneužívanie a zanedbávanie. Presley tiež tvrdí, že polícia z Beverly Hills urobila raziu v jej dome a našla 80 zariadení patriacich Lockwoodovi, pričom ich ešte všetky nepodrobila analýze. V dôsledku toho rodáčka z Memphisu žiada, aby súd gitaristovi a producentovi zamietol žiadosť o manželské alimenty. Lockwoodov právnik Jeff Sturman v stanovisku pre magazín People odmietol speváčkine tvrdenia. Dokumenty, ktoré interpretka podala na súde, opisujú podľa neho situáciu nepresne a jeho klient sa na ďalšom rozvádzaní daných informácií nebude podieľať. Či prebieha policajné vyšetrovanie v tomto prípade sa spomínanému magazínu zatiaľ nepodarilo potvrdiť, keďže sa autority k situácii odmietli vyjadriť. 

Dcéra Elvisa Presleyho Lisa Maria Presley a jej manžel Michael Lockwood.
Zobraziť galériu (4)
Dcéra Elvisa Presleyho Lisa Maria Presley a jej manžel Michael Lockwood.  (Zdroj: SITA/AP)

Speváčka v súdnych dokumentoch okrem toho uviedla, že má kvôli Lockwoodovi finančné problémy, čo malo za následok, že sa musela presťahovať. Ako uviedla, momentálne žije so svojou 27-ročnou dcérou, modelkou a herečkou Riley Keough, ktorej prispieva na chod domácnosti. 

Presley a Lockwood sa rozišli vlani 13. júna. Krátko po tom hudobníčka zareagovala žiadosťou o rozvod. Dôvodom mali byť neprekonateľné rozdiely. Speváčka súd žiadala o plnú starostlivosť o ich dcéry Finley a Harper, pričom pre otca navrhovala monitorované návštevy. Interpretka neskôr v auguste nastúpila na liečbu závislosti od liekov proti bolesti. 

Lisa Marie Presley sa narodila 1. februára 1968 Priscille a Elvisovi Presleyovcom. Na konte má tri štúdiové albumy To Whom It May Concern (2003), Now What (2005) a Storm & Grace (2012). Spomínanú Riley Keough a jej Bena Keougha má s prvým manželom Dannym Keoughom. V rokoch 1994 až 1996 bola vydatá za Michaela Jacksona a v rokoch 2002 až 2004 bola manželkou herca Nicolasa Cagea. Za spomínaného Lockwooda sa vydala v januári 2006 v Japonsku. 

Viac o téme: Michael LockwoodLisa Maria Presley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu