Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Promi zlatokopka šokovala fanúšikov: Pár týždňov po potrate... Preboha!

Courtney Stodden Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Courtney Stodden (21) je v očiach verejnosti vnímaná v prvom rade ako zlatokopka. Už pár dní ju však mnohí ľutujú. Dôvodom je strata nenarodeného bábätka, na ktoré sa spoločne so známym manželom, hercom Dougom Hutchinsonom (56) veľmi tešila. Utrápená hviezdička však svojím aktuálnym správaním desí mnohých fanúšikov. Radikálny krok, ku ktorému sa odhodlala, je totiž dosť čudný.

Hustá hriva je minulosťou! Courtney Stodden sa nikdy netajila túžbou podobať sa na svoj veľký vzor - Marilyn Monroe. Neodmysliteľnou súčasťou jej imidžu boli preto blonďavé vlny, ktoré mala silikónka prevažne dokonale učesané a upravené. Aké veľké však bolo prekvapenie verejnosti, keď uzreli svetlo sveta fotografie, na ktorých je Courtney s vyholenou hlavou. 

Blonďavá zlatokopka svoje radikálne rozhodnutie vysvetlila prostredníctvom sociálnych sietí. „Ako všetci viete, nedávno som potratila. A malo to na mňa veľký dopad. Premýšľala som a rozhodla som sa urobiť pre svojho anjelika symbolické gesto. Vystrihala som sa, lebo chcem vstúpiť do novej kapitoly života svieža a nová,” vyjadrila sa Courtney. 

Reakcie fanúšikov sú rôzne. Kým niektorí smútia spoločne s ňou, iní ju obviňujú z toho, že sa takto snaží len upútať pozornosť. 

Courtney Stodden má vyholenú hlavu.
Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden má vyholenú hlavu.  (Zdroj: Instagram)

Courtney Stodden smúti za svojím nenarodeným dieťatkom. Vyrovnať sa s bolestivou stratou sa usiluje zvláštnym spôsobom.
Zobraziť galériu (8)
Courtney Stodden smúti za svojím nenarodeným dieťatkom. Vyrovnať sa s bolestivou stratou sa usiluje zvláštnym spôsobom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Courtney StoddenDoug Hutchinson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu