Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Zúfala zlatokopka pretŕčala silikóny: Jedným slovom - OTRAS!

Courtney Stodden  hrdo pretŕča svoje prsia. Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden hrdo pretŕča svoje prsia. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Courtney Stodden, ešte stále zákonitá manželka herca Douga Hutchisona (56), má len 22 rokov, no vyzerá ako... Človek pri pohľade na ňu ani nenachádza slov. Mladá zlatkopka totiž podstúpila viacero plastických operácií, vrátane vylepšenia poprsia. Svoje silikóny hrdo vystavovala na obdiv aj počas tohtotýždňovej párty magazínu OK!. Dve lopty a medzi nimi veľká medzera však podľa nás nevyzerajú vôbec vábne. Čo vy na to?!

Courtney Stodden, ktorá samú seba veľmi rada prirovnáva k Marilyn Monroe, je pekným príkladom toho, ako to vyzerá, keď sa zväčšovanie poprsia nepodarí. Každý prsník jej totiž "uteká" do inej strany. Známa zlatkopka aj napriek tomu rada pretŕča svoje vnady pri každej možnej príležitosti. 

Urobila tak aj na štvrtkovej párty magazínu OK!, kde zavítala oblečená v obtiahnutej sukni po kolená a doplnila ju topom, z ktorého jej išli každú chvíľu vypadnúť vnady. Jej známy manžel však na červenom koberci chýbal. Doug a Courtney sa totiž (opäť raz) rozišli. „Žiaľ, je to pravda. Je ťažké o tom teraz hovoriť, ale rozhodli sme sa hľadať každý svoje vlastné šťastie,” vyjadrila sa pre médiá blondínka. 

Courtney už stihli paparazzi nafotiť v spoločnosti výrazne staršieho muža. Po spomínanej párty ju zvečnili v hlúčiku mužov, s ktorými flirtovala. Nechajme sa prekvapiť, kde napokon to svoje šťastie nájde...

Courtney Stodden si svojich päť minút slávy užívala.
Zobraziť galériu (7)
Courtney Stodden si svojich päť minút slávy užívala.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu