Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Paparazzi načapali promi manželku pri nevere: Intímnosti so starou ženou - Uff!

Courtney Stodden a neznáma žena si na pláži vymieňali vášnivé bozky. Zobraziť galériu (6)
Courtney Stodden a neznáma žena si na pláži vymieňali vášnivé bozky. (Zdroj: profimedia.sk)

SANTA MONICA - Totálne zúfalstvo! Začína byť pomaličky zvykom, že tu každý piatok máme články o bezvýznamnej hviezdičke Courtney Stodden (23). Uznajte však sami, jedná sa o zjav, ktorý sa len tak bežne nevidí. Manželka herca Dougha Hutchisona (56) sa silou-mocou usiluje o to, aby sa o nej hovorilo. Najnovšie sa vydatá panička olizovala na verejnosti s výrazne staršou ženou. A paparazzi pri tom nemohli chýbať.

Vymyslené tehotenstvo, fingovaný potrat, oholená hlava, bábika ako dieťa... To všetko vedie k tomu, aby mnohí pochybovali o tom, či je najznámejšia zlatokopka Courtney Stodden psychicky v poriadku. Silikónka bola vraj tehotná a o dieťatko neskôr prišla. Viacerí však tomu vôbec neveria a obviňujú ju, že si to vymyslela, len aby sa o nej hovorilo. 



Tak, či onak, všetko nasvedčuje tomu, že údajnú stratu nenarodeného dieťatka už Courtney prekonala. Na sociálnych sieťach znovu zverejňuje provokatívne momentky a bulvárnym fotografom najnovšie predviedla dosť trápne divadielko. 

Paparazzi totiž Courtney načapali pri intímnostiach na verejnosti. Tie si však nevymieňala s manželom, ale so staršou ženou, ktorá silikónku chytala za prsia a obe sa po sebe náruživo váľali a olizovali sa. 

Courtney Stodden a neznáma žena sa na pláži poriadne odviazali.
Zobraziť galériu (6)
Courtney Stodden a neznáma žena sa na pláži poriadne odviazali.  (Zdroj: profimedia.sk)

 

Viac o téme: Doug HutchisonCourtney Stodden
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu