Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Xena a Gabriela po 20 rokoch: Takto vyzerajú a... Majú spolu sex!

Xena a Gabriela mali k sebe vždy blízko. V nových častiach vyjde najavo prečo - sú milenkami. Zobraziť galériu (6)
Xena a Gabriela mali k sebe vždy blízko. V nových častiach vyjde najavo prečo - sú milenkami. (Zdroj: MCA Television, Renaissance Pictures)

LOS ANGELES - Dohady potvrdené! Priam kultovou záležitosťou 90. rokov sú určite aj seriály Herkules a Xena. Druhý spomínaný preslávil herečky Lucy Lawless (47) a Reneé O'Connor (45), ktoré pred kamerami stvárnili odvážne bojovníčky. Diváci dlhé roky špekulovali o tom, že medzi Xenou a Gabrielou je viac než len kamarátstvo. Úplne nové diely, ktoré by mali tento rok vzniknúť, im dajú jasnú odpoveď.

Za čias dávnych bohov, hrdinných náčelníkov a kráľov nepokojom zmietaná zem zrodila hrdinku. Bola ňou Xena, mocná princezná, zocelená žiarou bitiek. Sila, vášeň, nebezečenstvo. Jej odvaha zmení svet! Takto znelo intro k obľúbenému seriálu Xena, ktorý sa vysielal vo viac ako stovke krajín, vrátane Slovenska a mal množstvo fanúšikov. Nakrúcal sa šesť rokov a podľa najnovších informácií ho plánujú tvorcovia opäť vrátiť na obrazovky. 

Kompetentní dávkujú informácie týkajúce sa znovuoživenia seriálu veľmi opatrne. V týchto dňoch napríklad komentovali milostný život nebojácnej bojovníčky. „Seriál Xena bude odlišný, a to z viacerých dôvodov. Nemalo by význam túto postavu oživovať, keby nebolo cieľom preskúmať vzťah, ktorý v 90. rokoch mohol byť len naznačovaný. Zároveň tým tiež vyjadrím svoj pohľad na svet a budem informovať o tom, čo je aktuálne,” povedal na margo toho scenárista Javier Grillo-Marxuach.

O vzťahu Xeny a Gabriely sa vždy viedli búrlivé diskusie. Ich predstaviteľky Lucy Lawless a Reneé O'Connor sú mimo kamier dlhé roky dobrými kamarátkami. V súkromí sú obe rozvedené a sú už matkami. 

Takto vyzerajú predstaviteľky Gabriely a Xeny -  Reneé O'Connor a Lucy Lawless dnes.
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzerajú predstaviteľky Gabriely a Xeny - Reneé O'Connor a Lucy Lawless dnes.  (Zdroj: Instagram)


Mohlo by vás zaujímať: Legendárny Herkules zostarol: Pozrite, ako dnes vyzerá ten svalnatý fešák!


​ 

Viac o téme: Lucy LawlessXenaReneé O'Connor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu