Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Legendárny Herkules takto zostarol: Už roky miluje túto jedinú ženu!

Kevin Sorbo ako Herkules Zobraziť galériu (7)
Kevin Sorbo ako Herkules

LOS ANGELES - Toto je príbeh z dávnych čias. Z čias mýtov a legiend, keď boli starí bohovia malicherní a krutí... Takto znela úvodná zvučka seriálu Herkules, ktorý si svojho času získal množstvo priaznivcov aj v našich končinách. Ústrednú postavu v ňom stvárnil herec Kevin Sorbo (64). Tomu počin priniesol nielen svetovú popularitu, ale aj životnú lásku. Pozrite sa, ako dnešný oslávenec vyzerá na aktuálnych záberoch!

Kevin Sorbo sa narodil 24. septembra 1958 v Minnesote. Počas štúdia hrával basketbal, basebal a americký futbal. Na univerzite študoval marketing a reklamu. Časť štúdia si mohol zaplatiť aj vďaka tomu, že robil modela. Začiatky jeho kariéry sa spájajú práve s touto profesiou. 

Pred kamerami spočiatku účinkoval v B-čkových filmoch. V roku 1994 však nastal zlom a vďaka filmoch o bájnom Herkulovi sa začal tešiť veľkej popularite. Tú umocnil seriál s rovnakým hrdinom, ktorý sa nakrúcal v rokoch 1995-1999. 

Kevin Sorbo
Zobraziť galériu (7)
Kevin Sorbo  (Zdroj: MCA Television)

Vďaka seriálu Herkules spoznal Kevin aj svoju osudovú ženu. S herečkou Sam Jenkins sa oženili v roku 1998 a majú spolu dvoch synov a dcéru. Ich manželstvo je priam idylické a vyhýbajú sa akýmkoľvek škandálom. 

Viac o téme: Kevin Sorbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu