Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Xena, to je žena! Známa päťdesiatnička vyšla na mólo a všetkým padla sánka

Lucy Lawless v úlohe modelky. Zobraziť galériu (9)
Lucy Lawless v úlohe modelky. (Zdroj: profimedia.sk)

NEW YORK - Zatienila aj mladšie! Herečka Lucy Lawless oslávi v marci 49. narodeniny, no rozhodne nepatrí do starého železa. Potvrdila to aj na tohtotýždňovom charitatívnom podujatí s názvom Women Red Dress Collection, kde sa predviedla v úlohe modelky. Predstaviteľka seriálovej Xeny vyzerala v červenej róbe fantasticky a svojím šarmom očarila nielen prítomných hostí.

Pribudli vrásky, kilá, no iskra tam stále je! Herečka Lucy Lawless bude verejnosťou už navždy vnímaná ako Xena. Práve seriál o princeznej bojovnici ju zviditeľnil po všetkých kútoch sveta a sexi tmavovláska sa stala idolom mnohých mužov. 

A hoci má herečka na krku 50-tku, je stále rovnako očarujúca ako v minulosti. Dôkazom sú zábery z módnej šou, na ktorej sa známe tváre predviedli v róbach červenej farby. Najviac pozornosti na seba strhla práve Lucy Lawless. Jej prenikavý pohľad a očarujúci úsmev odrovnal pritomných hostí, ktori si ju v čipkovaných šatách s nadšením fotili. 

Moderátorkou akcie bola jej mladšia kolegyňa Katie Holmes. Tá sa tiež predviedla ako modelka, no pri oslnivej Xene nemala šancu príliš zažiariť. Po móle sa prešli aj aktivistka a youtuberka Jazz Jennings, či herečky Juliette Lewis a Diane Guerrero. 

Herečka Lucy Lawless bola v úlohe modelky očarujúca.
Zobraziť galériu (9)
Herečka Lucy Lawless bola v úlohe modelky očarujúca.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Lucy Lawless
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu