Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce priznanie slávneho Herkulesa: To snáď nie! Sexuálny útok od známeho muža

Kevin Sorbo Zobraziť galériu (6)
Kevin Sorbo (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Tak aj on? S obvineniami zo sexuálneho obťažovania akoby sa v šoubiznise roztrhlo vrece. Aj napriek tomu je však priznanie, s ktorým prišiel herec Kevin Sorbo (), viac než šokujúce. Predstaviteľ legendárneho Herkulesa sa musel v minulosti popasovať so sexuálnym obťažovaním zo strany slávneho muža. Kto si robil zálusk na svalnatého fešáka?!

Médiá v týchto dňoch intenzívne riešia sexuálne škandály filmového producenta Harvey Weinsteina a jeho kolegu - scénaristu a režiséra Jamesa Tobacka. Každým dňom akoby pribúdali ženy, ktoré našli odvahu prehovoriť o tom, že ich mocní muži Hollywoodu sexuálne obťažovali.

Podobne nepríjemnú skúsenosť však má aj herec Kevin Sorbo. Fešáčik, známy zo seriálu Herkules, odštartoval svoje pôsobenie v šoubiznise ako model. A práve v tom čase si na neho robil zálusk slávny módny návrhár Gianni Versace. 

Sorbo to prezradil počas návštevy v relácii The Adam Carolla Show. Versace chcel, aby mladý model pre neho pracoval. Pozýval ho na viaceré žúry a večere. A čím viac ich bolo, tým menej ľudí sa ich zúčastňovalo. Až napokon sa ocitli na večeri sami dvaja. Versace mu položil ruku na nohu, na čo on reagoval slovami: „Človeče, ja som na ženy. Vieš o tom?”

To však návrhára neodradilo. „To je to, prečo sa mi páčiš. Nie si zženštilý typ. Si mužný. V živote musíš poje*ať všetko. Musíš vyskúšať psa, mačku, chlapa, ženu,” povedal vraj Versace šokovanému Kevinovi. 

Seriálový Herkules sexuálne návrhy odmietol. S Versacem však podľa jeho vlastných slov zostali priateľmi.

Viac o téme: HerkulesKevin Sorbo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu