Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nenávisť hviezdnej speváčky k mužom: S nimi už nikdy viac!

Ellie Goulding Zobraziť galériu (7)
Ellie Goulding

LONDÝN - Anglická speváčka Ellie Goulding vyhlásila, že mala v minulosti obdobie, keď nenávidela mužov. Podľa 29-ročnej interpretky, ktorej súčasným partnerom je basgitarista kapely McFly Dougie Poynter, mohli za jej niekdajší postoj voči opačnému pohlaviu najmä zlé skúsenosti s mužmi.

"Pred ním som mala obdobie, počas ktorého som nenávidela všetkých mužov. Po tom, ako sa udialo niekoľko vecí, som si hovorila, že už nikdy viac. Ale keď som stretla jeho, povedala som si, že hra skončila. Bol taký milý," uviedla v rozhovore pre britský Red magazín speváčka, ktorá s muzikantom randí od roku 2013.

Elena Jane "Ellie" Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses či The Writer.

Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could Happen, Figure 8 a Explosions. Obe nahrávky dobyli britský albumový rebríček, pričom speváčka ponúkla aj ich reedície s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) a tiež niekoľko EP nahrávok. Tretiu štúdiovku Delirium uviedla na trh vlani 6. novembra. 

Viac o téme: Ellie Goulding
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu