Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Táto speváčka trávila Vianoce netradične: Pomáhala ženám bez domova

Ellie Goulding Zobraziť galériu (8)
Ellie Goulding (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Anglická speváčka Ellie Goulding navštívila vo štvrtok 24. decembra jedno z londýnskych centier pre bezdomovkyne.

Dvadsaťosemročná interpretka svoj Štedrý deň strávila ako dobrovoľníčka v charite Marylebone Project, ktorá sa orientuje na ženy v ťažkej životnej situácii a bez strechy nad hlavou. Ženám, ktoré centrum podporuje, tiež priniesla darčeky v podobe základných potrieb.

"Nie je to len o tom mať strechu nad hlavou a niekde byť - mnoho z týchto žien stratilo sebavedomie. Je to o tom dostať ich do niečoho, čo si užívali, v čom boli dobré," povedala hudobníčka, ktorá sa rozhodla pomôcť po tom, čo zistila aká katastrofálna situácia nastala po zvyšovaní nájomného bytov a znížení príspevkov pre charitu. 

"Pre mňa to je niečo, čo nemôžem ignorovať a každému, koho stretnem a zaujíma sa o to, čo robím pre bezdomovcov, o tom naozaj porozprávam. Posnažím sa ľudí vzdelať," dodala. 

Elena Jane "Ellie" Goulding je víťazkou ankety talentov BBC Sound of 2010 a držiteľkou BRIT Awards v kategóriách Critics' Choice a Britská interpretka. V roku 2010 vydala prvý album Lights, z ktorého pochádzajú single Starry Eyed, Under The Sheets, Guns And Horses či The Writer.

Začiatkom októbra 2012 uviedla na trh druhú štúdiovku Halcyon, na ktorej sa nachádzajú single Anything Could Happen, Figure 8 a Explosions. Obe nahrávky dobyli britský albumový rebríček, pričom speváčka ponúkla aj ich reedície s názvami Bright Lights (2010) a Halcyon Days (2013) a tiež niekoľko EP nahrávok. 

Viac o téme: BezdomovciVianoceEllie Goulding
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu