Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odvážny outfit brčkavej speváčky: Všetkým ukázala malé prsia, frajer sa tomu prizeral!

Leigh-Anne Pinnock ukazovala na verejnosti prsia a jej priateľ Jordan si z toho ťažkú hlavu vôbec nerobil. Zobraziť galériu (6)
Leigh-Anne Pinnock ukazovala na verejnosti prsia a jej priateľ Jordan si z toho ťažkú hlavu vôbec nerobil. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Nemá problém! Leigh-Anne Pinnock (24) je známa účinkovaním v speváckej formáci Little Mix, ktorá vznikla v rámci obľúbenej šou X Factor. Exotická umelkyňa by sa však pokojne uživila aj ako modelka. Šarm jej nechýba a hanblivosť je pre ňu neznámy pojem. Neveríte? Pozrite! Pred pár dňami sa premávala ulicami s presvitajúcimi bradavkami. A jej frajerovi to vôbec nevadilo.

Široký úsmev na tvári a odhalené vnady! Takto pred pár dňami pózovala fotografom speváčka Leigh-Anne Pinnock. Sympatická tmavovláska si spoločne s frajerom vyšla do nočných ulíc. Kým on bol naobliekaný a na hlave mal huňatú čapicu, usmievavá kráska bola naľahko. A pohľad na ňu zrejme rozhorúčil i mnohých chlapov, ktorým prišla do cesty. 

Leigh-Anne síce nepatrí medzi napumpované sexice, ale aj napriek tomu vyzerala dosť provokatívne. Na sebe totiž mala priesvitný top, pod ktorý si nedala podprsenku. Každý si tak pokojne mohol obzrieť jej prsia. Chlapi úprimne, vy by ste sa o poklady svojej milovanej podelili?!

Jordan nie je žiadny súkromník a vôbec mu neprekáža, že jeho frajerka ukazuje prsia celému svetu.
Zobraziť galériu (6)
Jordan nie je žiadny súkromník a vôbec mu neprekáža, že jeho frajerka ukazuje prsia celému svetu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: X FactorLeigh-Anne PinnockLittle Mix
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu