Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Erotické divadlo najsexi Rusky: Túto nádheru mal v posteli Ronaldo aj hollywoodsky fešáčik!

Irina Shayk je vo videu magazínu Love hriešne sexi. Zobraziť galériu (11)
Irina Shayk je vo videu magazínu Love hriešne sexi.

LOS ANGELES - Všetci chlapi sveta im môžu závidieť! Ruská modelka Irina Shayk (29) má sexepílu na rozdávanie. Svoje by o tom vedeli hovoriť napríklad futbalista Christiano Ronaldo (30) a herec Bradley Cooper (40). Obaja mali totiž to šťastie, že sa im rajcovnú krásku podarilo zbaliť. Brunetka však nemá problém rozvášniť aj iných mužov. Najnovšie video magazínu Love je toho dôkazom!

Magazín Love už pár rokov po sebe pripravuje pre svojich čitateľov nezvyčajný adventný kalendár. Dni do Vianoc im totiž spríjemňuje dráždivými videami, v ktorých predvádzajú svoj sexepíl vychytené modelky a hviezdy šoubiznisu. K nim jednoznačne patrí aj rodáčka z Ruska - Irina Shayk. 

Aktuálna frajerka Bradleyho Coopera nakrúcala sexi video na pláži. Nahodená vo vykrajovaných plavkách vystavila do kamery svoj božsky tvarovaný zadoček a dokonalé nohy. Nechýbal zmyselný pohľad a eroticky pôsobiace olejčekovanie tela. 

Irina sa v rozhovoroch netají tým, že na svojej figúre poctivo pracuje. „Je potrebné na sebe neustále pracovať,” poznamenala v jednom z nich brunetka, ktorá plastické operácie odmieta. Nepotrpí si ani na prehnané líčenie a v súkromí preferuje prirodzenosť. „Ja nepoužívam ani lesk na pery. Svoju pleť nechávam voľne dýchať. Cítim sa tak oveľa pohodlnejšie,” dodala modelka, ktorá mejkap ozaj nepotrebuje k tomu, aby bola krásna. Čo poviete?! 

VIDEO: Irina Shayk je v poradí štvrtou kráskou, ktorá natočila sexi video do adventného kalendára magazínu Love. 

Irina Shayk - Love

Viac o téme: Bradley CooperIrina ShaykChristiano Ronaldo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu