Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

FOTO Geissenky priamo z postele: Pozrite, v čom spáva tá pracháčka!

Carmen Geiss sa priaznivcom pochválila fotkami z postele. Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss sa priaznivcom pochválila fotkami z postele.

NEW YORK - Povedali by ste to na ňu?! Hoci Carmen Geiss (50) nosí pomerne často výstrihy, ktoré odhaľujú jej silikóny a má rada imidž sexice, v súkromí preferuje skôr pohodlnosť. Potvrdila to aj v týchto dňoch, keď na sociálnej sieti zverejnila fotky priamo z postele. Ak by ste čakali, že pracháčka si líha vedľa svojho Róóóberta (51) v čipke či rajcovnej nočnej košieľke, ste na omyle. Blondínka sa totiž v perinách prevaľuje v kombinéze pripomínajúcej dupačky pre dospelých.

Svojská rodinka Geissenovcov, ktorá sa zviditeľnila vlastnou reality šou, sa momentálne nachádza za veľkou mlákou. Popri potulkách Spojenými štátmi americkými však Carmen a Robert nezabúdajú ani na svojich fanúšikov a pravidelne ich zásobujú novými momentkami. 

Dosť diskutované sú práve fotky, na ktorých je bohatá blondínka zachytená v hotelovej izbe a priamo v posteli. Väčšina žien sa pozastavuje nad tým, že Carmen síce pózuje v pyžame, ale je dokonale učesaná a upravená. „Zlatko, nebolo by od veci ukázať sa nám konečne hneď po prebudení. Keď si strapatá opuchnutá a úplne nenalíčená,” prihovorila sa Geissenke jedna z nich. 

Chlapov skôr zaujal odev, v ktorom boháčka spáva. Namiesto sexi negližé mala totiž na sebe kombinézu, a tá zakrývala každučký kúsok jej tela. „Carmen, to vážne sa takto obliekaš do postele? Som sklamaný! Robertovi sa tieto "dupačky" páčia?” nešestril úprimnosťou istý pán, ktorý tiež poznamenal, že vyzliekať tento kúsok musí byť dosť nepraktické. 

Carmen Geiss preferuje provokatívne outfity, ktoré odhaľujú jej vylepšené prednosti.
Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss preferuje provokatívne outfity, ktoré odhaľujú jej vylepšené prednosti.

V súkromí si Carmen potrpí na pohodlné outfity.
Zobraziť galériu (8)
V súkromí si Carmen potrpí na pohodlné outfity.

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu