Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dosť bolo blbej blondíny! Geissenka zmenila imidž, vyzerá fantastisch

Carmen Geiss poznajú diváci ako blondínku. Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss poznajú diváci ako blondínku. (Zdroj: youtube.com)

KOLÍN - Ó, pozrite na ňu! Carmen Geiss (50) pozná verejnosť ako svojráznu boháčku, ktorá zo svojich úst občas vypustí poriadné perly. Keďže je od vekov blondínkou, nositeľkám takejto farby vlasov nerobila najlepšie meno. Známej televíznej postavičke sa však zachcelo zmeny. Čo na ňu hovoríte?

Opeknela! Nie je žiadnym tajomstvom, že Carmen Geiss si potrpí na úpravu zovňajšku, zvlášť vlasov. Svoje by o tom vedel hovoriť jej milovaný manžel Róóóbert, ktorý si už zvykol, že jeho polovička trávi dlhé hodiny vysedávaním u kaderníka. Pracháčka bola už odnepamäti verná nadýchanej blonďavej hrive. Tá je však v týchto dňoch minulosťou. 

Carmen totiž zatúžila po zmene a zvolila o čosi tmavší odtieň. Väčšina fanúšikov sa zhoduje, že ide o vydarenú premenu. „Zlatíčko, tlieskam ti! Oveľa prirodzenejšie, krajšie. Toho peroxidu bolo na tebe už príliš veľa,” znie jeden z pochvalných komentárov na adresu boháčkinej novej vizáže. „Vyzeráš o desať rokov mladšie,” pridal sa ďalší z radov priaznivcov známej päťdesiatníčky. Čo na nový účes Geissenky hovoríte vy?!


Chcete vedieť, ako vyzerala Carmen kedysi? Pozrite si: Geissenka zverejnila FOTO z minulosti: Mein gott, toto musíte vidieť!


Carmen Geiss zmenila farbu vlasov. Zvolila tmavší odtieň a vyzerá prirodzenejšie a krajšie.
Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss zmenila farbu vlasov. Zvolila tmavší odtieň a vyzerá prirodzenejšie a krajšie.

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu