Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Carmen a Róóóbert Geissenovci o svojej láske: Všetko odštartoval zadok!

Carmen a Robert sú si vedomí, že by už nedokázali žiť jeden bez druhého. Zobraziť galériu (8)
Carmen a Robert sú si vedomí, že by už nedokázali žiť jeden bez druhého.

KOLÍN - Musel ju mať! Carmen (50) a Robert (51) Geissenovci nedávno oslávili 21. výročie sobáša. Poznajú sa však oveľa dlhšie, ešte z tínedžerských čias. A hoci dvojica navonok pôsobí harmonickým dojmom, v najnovšom rozhovore pracháči otvorene priznali, že to v ich zväzku nebolo vždy len ružové. Podnikateľ tiež prezradil, na čo ho svojská blondíka zbalila. Keď vraj zbadal jej božský zadok, nevedel odolať.

Carmen Geiss síce tento rok oslávila okrúhlu päťdesiatku, no postavičku má ako lusk. Výstavnými krivkami sa pýšila už v minulosti, v roku 1982 bola dokonca zvolená za Miss Fitness. A hoci má svojská blondínka nepochybne dobré srdce a svojími "perlami" vždy pobaví, bolo to práve jej telo, na ktoré sa jej podarilo milovaného Róóóberta uloviť. 

Geissenovci sa spoznali ešte v tínedžerskom veku. V rozhovore pre RTL si aktuálne zaspomínali na to, ako ich zoznámenie prebehlo. „Stalo sa to na kúpalisku. Keď som ju zbadal, hneď mi padol do očí jej skvelý zadok. Musel som ju mať. Ale ani vo sne by mi nenapadlo, že to bude trvať toľko rokov,” poznamenal podnikateľ, ktorý má s bývalou misskou dve dcérky. 

„Raz za čas mám aj ja deň, že mi manželka lezie na nervy alebo ma hnevá. Vtedy si poviem, že by sme sa mali rozísť a hotovo. Hneď na ďalší deň si ale uvedomím, že to nie je možné,” dodal otvorene Geissen. Spoločne s Carmen tiež prezradili, že v priebehu rokov sa na dva týždne rozišli. Po čase si však začali chýbať a zistili, že nemôžu byť bez seba. Romantické, však? 

Carmen Geiss sa kedysi pýšila takouto postavičkou.
Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss sa kedysi pýšila takouto postavičkou.

Viac o téme: GeissenovciCarmen GeissRobert Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu