Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Takto ste ho v telke nevideli! Stačí vám 2 a pol minúty, aby ste ho spoznali?

Angus T. Jones už dávno nie je tým chutným chlapcom, ktorého si pamätáme zo seriálu Dva a pol chlapa. Zobraziť galériu (7)
Angus T. Jones už dávno nie je tým chutným chlapcom, ktorého si pamätáme zo seriálu Dva a pol chlapa.

LOS ANGELES - Vyzerá ako čudák! Časy, keď bol Angus T. Jones (21) rozkošným tučným chlapčaťom sú nenávratne preč. Dnes je z herca, ktorý sa zviditeľnil účinkovaním v sitkome Dva a pol chlapa, dospelý muž so zvláštnym imidžom. Bucľaté líca vystriedala neupravená brada, umelec si nechal narásť dlhé vlasy a nosí výstredné okuliare. Nečudo, že v ňom mnohí fanúšikovia seriálového Jakea Harpera vôbec nespoznávajú.

Seriál Dva a pol chlapa sa začal vysielať v roku 2003 a hoci sa už nenakrúca, stále sa teší mimoriadnej obľube. Neodmysliteľnou súčasťou sitkomu bol aj herec Angus T. Jones, ktorý pred kamerami vlastne vyrástol. Úloha Jakea Harpera mu priniesla slušný balík peňazí a mladík sa zaradil k najlepšie zarábajúcim detským hviezdam. 

V roku 2012 sa Angus postaral o veľký rozruch, keď šokoval verejnosť tvrdením, aby prestali sitkom sledovať. Urobil tak na základe svojho náboženského presvedčenia. Tvorcovia kvôli tomu jeho pôsobenie pred kamerami výrazne obmedzili.

Ako to už v prípade detských hviezd býva zvykom, Angus začal robiť všetko preto, aby si ho ľudia so seriálovým Jakeom prestali spájať. „Snaží sa zbaviť zovňajšku, ktorý z neho urobil svetovú hviezdu a boháča, ” vyjadril sa pre médiá zdroj z hercovoho okolia. 

Pri pohľade na jeho aktuálne zábery je zrejme, že sa mu to čiastočne podarilo. Výraznejšie chudý, s hustou bradou, dlhými strapatými vlasmi a okuliarmi na tvári je zmenený tak, že ho mnohí nespoznávajú.  „Jaj, chýba mi starý dobrý Jake. Angus zbav sa toho ochlpenia, daj si ostrihať vlasy a šup späť pred kamery,” okomentoval hercov aktuálny vzhľad jeden z priaznivcov. Čo na to hovoríte vy? Chceli by ste Angus vidieť znovu na obraze?


Mohlo by vás zaujímať: 


Viac o téme: Angus T. JonesDva a pol chlapa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu