Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rebel Charlie Sheen sa otrávil: Chceli to utajiť!

Charlie Sheen sa priotrávil. Zobraziť galériu (4)
Charlie Sheen sa priotrávil. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Užíva si dosýtosti! Herec Charlie Sheen je známy tým, že nepohrdne žiadnymi radosťami, čo život ponúka. Najnovšie sa mu ale podarilo priotráviť sa. Oznámenie o problémoch však jeho spoločníci smerovali namiesto na tiesňovú linku hasičom. Zrejme sa tak chceli vyhnúť nahrávaniu hovoru a umelcov stav utajiť.

V pondelok večer navštívili dom amerického herca Charlieho Sheena lekári. Štyridsaťdeväťročný rodák z New Yorku sa sťažoval na bolesti v hrudi. Do miestnej nemocnice ho prijali dehydrovaného a strávil tam asi hodinu a pol. Aktuálne je v domácej starostlivosti.

Portál TMZ.com uvádza, že podľa ľudí okolo Sheena išlo o veľmi zlý prípad otravy jedlom. Zaujímavé ale je, že jeho spoločníci sa najprv obrátili na hasičov. A tí potom zariadili, aby sa na herca prišiel pozrieť doktor. Stránka sa v tejto súvislosti zamýšľa nad tým, že na čísle 911 sa automaticky  nahrávajú hovory. Zrejme teda išlo o snahu vyhnúť sa zvýšenej pozornosti,. No nepodarilo sa... 

Charlie Sheen, vlastným menom Carlos Irwin Estévez, je známy predovšetkým zo seriálu Dva a pol chlapa (2003 - 2015), v ktorom v rokoch 2003 až 2011 hral sukničkára a starého mládenca Charlieho Harpera. V čase nakrúcania bol najlepšie plateným televíznym hercom na svete a za svoj výkon získal štyri nominácie na cenu Emmy a dve na Zlatý Glóbus. Sheen si okrem toho zahral aj v snímkach ako Čata (1986), Wall Street (1987), Mladé pušky (1988), Prvá liga (1989), Horúce strely (1991), Horúce strely 2 (1993), Traja mušketieri (1993), V koži Johna Malkovicha (1999), Scary Movie 3 (2003) či Scary Movie 5 (2013). Známy je aj zo seriálu Kurz sebaovládania (2012 - 2014). 

Viac o téme: Charlie Sheen
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu