Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ťuťmák Alan Harper z Dva a pol chlapa: Aj on zarastá a má fešnú ženu!

Predstaviteľ Alana Harpera - Jon Cryer v skutočnosti nemá vlasy, no nosí bradu. Zobraziť galériu (7)
Predstaviteľ Alana Harpera - Jon Cryer v skutočnosti nemá vlasy, no nosí bradu.

LOS ANGELES – Vyzerá lepšie, než kedykoľvek predtým! Americký herec Jon Cryer (49) je celému svet známy najmä ako predstaviteľ Alana Harpera z obľúbeného sitkomu Dva a pol chlapa. Usmievavý umelec v seriáli stvárňoval svojského čudáka s mierne zženštilým výzorom. V skutočnom živote je to plešatý chlapík so strniskom na tvári a sympatickou manželkou po boku.

Takto ho veľmi nepoznáme! Jon Cryer sa síce realizuje ako producent a scenárista, no najviac ho preslávila úloha Alana Harpera, ktorú v seriáli Dva a pol chlapa stvárňoval dlhých dvanásť rokov. Získal za ňu viacero ocenení a hoci charakterovo nebol žiadnym hrdinom ani frajerom, vo svete si získal množstvo priaznivcov.

Koncom roka 2013 sa umelcovi podarilo zaskočiť verejnosť, keď sa v rozhovore priznal k tomu, že je v skutočnosti takmer plešatý. „Moje vlasy sú prepracovanou ilúziou. Pracuje na tom niekoľko talentovaných profesionálov. Je vlastne úžasné, čo dokážu,” prezradil Jon Cryer, ktorý si podobne ako jeho kolega John Travolta dopomáhal k hustej hrive špeciálnymi úpravami.


Obrovské komplexy Alana z Dva a pol chlapa: Toto ste o ňom zrejme netušili!


Pred pár dňami sa ale predstaviteľ Alana Harpera na tieto procedúry vykašľal a v spoločnosti sa objavil bez falošných vlasov. Pozornosť však pútal aj strniskom na tvári, ktorú mal v seriáli vždy hladko oholenú. Brada dodala hercovi mužnejší vzhľad a rozhodne nevyzeral tak zženštilo, ako sme v jeho prípade zvyknutí.

Umelcovi robila spoločnosť manželka Lisa Joyner, s ktorou sa v roku 2007 zosobášil v Mexicu. A hoci s dievčinami, ktoré Alan v seriáli balil, nemá nič spoločné, je to veľká sympaťáčka. Dvojica si adoptovala dievčatko menom Daisy. Herec má z prvého manželstva syna Charlieho. 

Jon Cryer vyzerá v súčasnosti mužnejšie, než kedykoľvek predtým. Na akcii mu robila spoločnosť sympatická manželka.
Zobraziť galériu (7)
Jon Cryer vyzerá v súčasnosti mužnejšie, než kedykoľvek predtým. Na akcii mu robila spoločnosť sympatická manželka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu