Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dcéra Charlieho z Dva a pol chlapa otŕčala vnady: Div, že si ten jej starec neprivodí infarkt!

Amber Tamblyn a Davida Crossa delí 19-ročný vekový rozdiel. Zobraziť galériu (7)
Amber Tamblyn a Davida Crossa delí 19-ročný vekový rozdiel.

NEW YORK - Veď by jej mohol byť otcom! Herečka Amber Tamblyn (32) je divákom známa z mnohých seriálov. V obľúbenom sitkome Dva a pol chlapa stvárnila napríklad lesbickú dcéru samotného Charlieho - Jenny. V reálnom živote je umelkyňa heterosexuálne orientovaná a pred tromi rokmi povedala "áno" výrazne staršiemu komikovi Davidovi Crossovi (51). Sympatická brunetka však svojimi prednosťami rada provokuje aj iných mužov.

Nie je to prvoplánová sexica, ale má niečo do seba! Aj také boli reakcie na herečku Amber Tamblyn, ktorá sa počas 11. série stala súčasťou úspešného sitkomu Dva a pol chlapa. Fanúšikovia seriálu veľmi dobre vedia, že predstaviteľka svojskej Jenny mala slabosť na ženy. Zovňajškom však umelkyňa kedykoľvek upúta pozornosť najmä u zástupcov opačného pohlavia. 

Aj pred pár dňami sa Amber ukázala v spoločnosti. Na sebe mala úplne obyčajný outfit, no vďaka hlbokému výstrihu ju nešlo prehliadnúť. Brunetke robil garde jej manžel David Cross, ktorého sme mali možnosť vidieť napríklad vo filme Alvin a Chipmunkovia. Komik je od herečky starší o devätnásť rokov a tento rozdiel bije do očí. Nečudo, že si mnohí pri pohľade na párik pomyslia, že ten bradatý a plešatý pánko by sa pri svojej mladej žene mal mať na pozore.  


Mohlo by vás zaujímať: 


Herečka Amber Tamblyn sa svojimi prednosťami rada pochváli.
Zobraziť galériu (7)
Herečka Amber Tamblyn sa svojimi prednosťami rada pochváli.

Viac o téme: Dva a pol chlapaAmber TamblynDavid Cross
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu