Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blonďavá sexbomba šantila vo vode: Pozrite na to božské telo!

Charlotte McKinney vyzerá v plavkách ako bohyňa. Zobraziť galériu (10)
Charlotte McKinney vyzerá v plavkách ako bohyňa.

LOS ANGELES – Aj ženy by sa za ňou otočili! Leto je pomaličky za rohom, a tak stránky známych magazínov a časopisov zapĺňajú fotky plavkových inšpirácií. Najnovšie vydanie Vanity Fair ozdobila svojim sexepílom glamour modelka Charlotte McKinney (23), ktorá sa pýši telom hodným obdivu. Keď počas fotenia šantila v bazéne, prítomní páni určite mali problém sústrediť sa na robotu.

Príroda k nej bola štedrá! Charlotte McKinney patrí k ženám, ktoré sa zviditeľnili vďaka svojmu zovňajšku. Najskôr prerazila ako tvár istej módnej značky, neskôr sa objavila v reklame americkej siete rýchleho občerstvenia a donedávna bola jednou z tancujúcich hviezd v televíznej súťaži. Aktuálne sa hlási o slovo fotkami pre známy magazín Vanity Fair, ktoré sú súčasťou jeho júnového vydania.

Pre spomínaný časopis blondínka porozprávala aj o tom, že prirodzene veľké vnady nevnímala vždy ako svoju prednosť. Práve naopak. „Deň pred nástupom na strednú školu som sa ráno zobudila s týmto vecami – prsiami, veľkými prsiami. Vôbec som nevedela, či je to dobré, alebo zlé. Vďakabohu, že mám staršiu sestru. Tá bola vždy pri mne, aby mi pomohla sa správne obliecť,” prezradila Charlotte, ktorá bola kvôli svojmu zovňajšku dokonca šikanovaná.

Aj to sa vraj podieľalo na tom, že vo svojich 17 rokoch zo školy odišla. „Vedela som, že to nie je nič pre mňa,” reagovala na margo toho kráska, ktorá sa napriek tomu v živote určite nestratí. Nuž, niekedy stačí len dobre vyzerať...

VIDEO: Pozrite si, ako to na fotení pre známy magazín vyzeralo. 

Charlotte McKinney - Vanity Fair

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu