Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hompáľajúce prsia si vzali na pomoc kamošky: Chlapi sú z tohto VIDEA paf!

S Lindsey Pelas a jej sexi kamarátkami by chcel grilovať zrejme každý muž. Zobraziť galériu (13)
S Lindsey Pelas a jej sexi kamarátkami by chcel grilovať zrejme každý muž.

LOS ANGELES - Niečo pre labužníkov! Lindsey Pelas (24) je v mužskom svete známa najmä vďaka svojím veľkým prsiam, ktoré natriasa pri každej príležitosti. Keď sa na internete objaví nejaké jej nové video, chlapi si ho radi pozrú aj viackrát. K takýmto skvostom určite patrí aj záznam z nedávnej grilovačky. Tú blonďavá sexbomba absolvovala s dvoma sexi kamarátkami a výsledok stojí rozhodne za to.

Oni si užili jedlo, diváci pohľad na nich! Lindsey Pelas sa najskôr preslávila na stránkach pánskych magazínov, no medzi sexbombami začína byť stále viac známejšia. Vďačí za to najmä krátkym provokatívnym videám, ktoré sa medzi chlapmi tešia veľkej obľube. Rodáčka z Louisiany je na nich prevažne polonahá a do kamier otŕča svoje obrovské prsia. 

Lindsey si pred pár dňami zavolala na pomoc svoje atraktívne kamarátky a spoločne natočili video z grilovačky. Jedlo si však pri jeho sledovaní všíma asi málokto. Sexice nahodené v úsporných bikinách pretŕčali pred kamerami svoje krivky a pri konzumácii lahôdok nešetrili zmyselnosťou. „Bože môj, takto nejako to musí vyzerať v raji,” komentoval dvojminútovú nahrávku jeden z nadšencov. Ako sa sexi grilovačka pozdáva vám?

VIDEO: Lindsey Pelas a jej kamarátky si grilovčku užili. Chlapi si pri sledovaní tohto záznamu jedlo príliš nevšímajú. 

Viac o téme: Lindsey Pelas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu