Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Blonďavá sexBOMBA v bikinách: Zázrak, že tie prsiská udržali!

Charlotte McKinney vyzerá v bikinách skvele. Zobraziť galériu (8)
Charlotte McKinney vyzerá v bikinách skvele.

LOS ANGELES - Páni, to sú melóny! Charlotte McKinney (23) skrýva pod šatami telo, ktoré musí rozpáliť každého chlapa. Kombinácia štíhlych kriviek, veľkých pŕs a obrovska dávka šarmu jej zaručili isté miesto medzi najväčšími sexbombami súčasnosti. Atraktívna blondínka najnovšíe ozdobila stránky magazínu Men´s Health, pre ktorý pózovala v úsporných bikinách. A netreba zvlášť prízvukovať, že na fotkách vyzerá fantasticky.

Príroda k nej bola štedrá! Charlotte McKinney, kráska z Floridy, sa stáva každým dňom známejšia. Vďačí za to vo veľkej miere plným prsiam, ktoré sú údajne prirodzené. Blondínka má na konte viacero reklamných kampaní a jej fanúšikovia na sociálnych sieťach čakajú každý deň na jej nové sexi fotky. 

Poriadne dráždivé sú tiež zábery, ktoré zdobia aktuálne vydanie magazínu Men´s Health. Na nich pózuje blonďavá sexbomba v miniatúrnych plavkách a okrem toho, že čitateľov poteší pohľadom na svoje krivky, vďaka rozhovoru im tiež dodáva sebavedomie.„Keď na pláži stretnete sexi kočku, nebojte sa ju osloviť. Ľudia sú tam viac uvoľnení a neberú všetko tak važne. Je to skvelé miesto na zoznámenie,” poznamenala Charlotte, ktorú by chcel pri opekani na slniečku stretnúť zrejme nejeden chlap. 

Charlotte McKinney ozdobila svojim sexepílom stránky magazínu Men´s Health.
Zobraziť galériu (8)
Charlotte McKinney ozdobila svojim sexepílom stránky magazínu Men´s Health.

Viac o téme: Charlotte McKinney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu