Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Blonďavá sexbomba zúri kvôli pikantnej FOTO: Tu ju máte!

Charlotte McKinney tvrdí, že jej nahú fotku niekto ukradol. Zobraziť galériu (6)
Charlotte McKinney tvrdí, že jej nahú fotku niekto ukradol.

LOS ANGELES - Chúďatko! Charlotte McKinney (23) sa počas uplynulých dní postarala o poriadny rozruch. Atraktívna modelka na sociálnych sieťach bežne zverejňuje provokatívne zábery, na ktorých pózuje hore bez, no bradavky si vo väčšine prípadov skrýva. Pred pár dňami však svojich fanúšikov potešila súkromnou fotkou, na ktorej bolo vidno všetko. Ako však po pár hodinách vyšlo najavo, svet tento záber nemal nikdy vidieť.

Stredajšia noc bola poriadne horúca! Aspoň pre tých, ktorí sú na instagrame fanúšikmi blonďavej modelky Charlotte McKinney. Vyskočila na nich totiž momentka, na ktorej prsnatá sexbomba pózuje celkom nahá. „Zajtra budem mať poriadnu opicu. Ale bol to skvelý večer. Dobrú noc, lásky,” znel komentár pod šteklivým záberom. 

Hoci sa Charlotte pred objektívom bežne obnažuje, svoje bradavky ukazuje málokedy. Viacerí jej fanúšikovia si preto pomysleli, že pod vplyvom alkoholu zahodila všetky zábrany. Instagram ale takéto fotky považuje za nevhodné, a tak bola po pár hodinách zmazaná. 

Hneď po prepuknutí škandálu však McKinney prišla s vyjadrením, že sa stala obeťou hackera. „Nestalo sa mi to prvýkrát. Je nechutné, že sa nájdu ľudia, ktorí si užívajú, ak iným takto ubližujú. Prosím ignorujte všetky správy, ktoré ste odo mňa dostali,” poznamenala na margo vzniknutej situácie naštvaná sexbomba. Poniektorí jej však veľmi neveria...  

Súkromná fotka blonďavej sexbomby sa objavila na jej instagramovom profile.
Zobraziť galériu (6)
Súkromná fotka blonďavej sexbomby sa objavila na jej instagramovom profile.


Pozrite si tiež: Blonďavá sexBOMBA hore bez: Tieto obrovské vnady jedna ruka neudrží!


Viac o téme: Charlotte McKinney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu