Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa sexica provokovala na pláži: malé bikiny, VEĽKÝ problém... BOMBY na úteku!

Charlotte McKinney sa prsia z malých bikín drali von. Zobraziť galériu (5)
Charlotte McKinney sa prsia z malých bikín drali von.

MALIBU - Toto nebol dobrý nápad! Charlotte McKinney (24) patrí k najväčším sexbombám súčasnosti a rada to potvrdzuje na každom kroku. Pred pár dňami si užívala slniečko na pláži v Malibu, kde jej robil spoločnosť milenec, herec Stephen Dorff (42). Dvojicu počas šantenia vo vlnách nafotili paparazzi, ktorí zväčnili blondínkino telo hádam zo všetkých strán. Najviac pozornosti pútali, pochopiteľne, modelkine prirodzene veľké prsia, ktoré sa jej z malých bikín drali von.

Všetky oči na ňu! Je celkom prirodzené, že kdekoľvek sa Charlotte McKinney objaví, tak si muži prídu na svoje. Blondínka má totiž krásnu tváričku, dokonale tvarované telo a vnady, ktoré nejde prehliadnúť. Príroda bola totiž k rodáčke z Floridy mimoriadne štedrá, takže disponuje poriadnymi bombami. 


Pozrite si tiež: Svet má novú sexbombu: Pri pohľade na ňu zabudnete dýchať!


Hoci milovníci veľkých pŕs sú z Charlotte úplne paf, ona sama veľmi dobre vie, že občas sú na príťaž. Svedčí o tom situácia, v ktorej sa ocitla pred pár dňami, keď si spoločne s frajerom odbehla na pláž. Na sebe mala blondínka oblečené miniatúrne bikiny, pre ktoré boli jej maxi vnady príliš veľkou príťažou. Každú chvíľu sa jej totiž drali von a kráska si musela plavky neustále naprávať. 

McKinney by sa ale pokojne mohla sniť, či kúpať hore bez. Jej vnady totiž pre verejnosť nie sú žiadnym tajomstvom. Okrem toho, že ich pravidelne pretŕča pred objektívom fotografov, nedávno sa na webe objavil aj pikantný záber z jej súkromia. 


Mohlo by vás zaujímať: Blonďavá sexbomba zúri kvôli pikantnej FOTO: Tu ju máte!


Charlotte McKinney vyzerá v bikinách ako bohyňa.
Zobraziť galériu (5)
Charlotte McKinney vyzerá v bikinách ako bohyňa.

Viac o téme: Charlotte McKinney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu