Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Monika (50) z Priateľov pretŕčala prsia: Ó, môj Bože, keby toto videl Chandler!

Pri pohľade na výstrih herečky Courteney Cox by zostalo horúco nielen Chandlerovi. Zobraziť galériu (11)
Pri pohľade na výstrih herečky Courteney Cox by zostalo horúco nielen Chandlerovi.

LOS ANGELES – Wau, to je ale kus! Keď sa herečka Courteney Cox (50), známa najmä ako Monika z kultového seriálu Priatelia, ukázala začiatkom tohto týždňa v spoločnosti, bola skrátka neprehliadnuteľná. Udržiavaná tmavovláska totiž na premiéru svojho filmu zavítala nahodená v dráždivých červených šatách, ktorých výstrih pôsobil na prítomných ako magnet.

Čože je to päťdesiatka?! Courteney Cox patrí k hollywoodskym hviezdam, u ktorých je náročné odhadnúť ich skutočný vek. Nie je vôbec žiadnym tajomstvom, že seriálová Monika v boji so starobou podstupuje rôzne omladzujúce procedúry a plastiky. Dokonale vyzerá aj herečkina štíhla figúra, ktorá v kombinácií s dráždivými outfitmi dokáže narobiť ešte poriadne vzrúšo.


Pozrite si tiež: Monika z Priateľov vyzerá ako príšera: Závislosť na plastikách!


Príkladom môže byť pondelková premiéra filmu Just Before I Go, ktorý režírovala práve spomínaná Courteney. Tá si bola očividne vedomá, že sa pohľady všetkých zúčastnených budú sústreďovať na ňu, a tak si dala na svojom výzore záležať. Vo výrazných červených šatách s hlbokým výstrihom bola spomedzi prítomných žien rozhodne najsexi.

Netreba sa vôbec čudovať, že Courteney sa usiluje zachovať si mladistvý vzhľad. Jej snúbenec Johnny McDaid je od nej o dvanásť rokov mladší. Tmavovláska tým prekonala aj svojho bývalého manžela Davida Arquetta, ktorý sa len pred pár dňami oženil s o desať rokov mladšou partnerkou. Zaujímavé je, že premiéry spomínaného filmu sa zúčastnili aj čerství novomanželia, keďže Cox a Arquette majú aj po rozvode priateľský vzťah.


Mohlo by vás zaujímať: Kultoví Priatelia po 20 rokoch: Monika plastiková, Rachel ako stíhačka a Chandler za strašiaka! 


VIDEO: Trailer k filmu Just Before I Go, ktorý režírovala Courteney Cox. 

Just Before I Go - trailer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu