Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Fešák z Pobrežnej hliadky má doma výstavný kus: Toto luxusné telo porodilo už 4 deti!

Manželka Davida Charveta má aj po štyroch deťoch ukážkovú postavičku. Zobraziť galériu (4)
Manželka Davida Charveta má aj po štyroch deťoch ukážkovú postavičku.

MIAMI – Červené plavky by jej určite svedčali! David Charvet (42) patrí k svalnatým krásavcom, o ktorých kedysi snívala nejedna diváčka kultového seriálu Pobrežná hliadka. Sympatický herec ani po rokoch nestratil nič z povestného šarmu, no keď sa ukáže v spoločnosti so svojou manželkou Brooke Burke (43), obdivné pohľady smerujú skôr jej smerom. Fešákova polovička má totiž aj po štyroch deťoch luxusnú postavičku, ktorá privedie na hriešne myšlienky hádam každého chlapa.

Očarujúci úsmev, hriešne dobrá figúra! Presne takouto kombináciou sexepílu disponuje herečka a moderátorka Brooke Burke, ktorá sa v roku 2011 vydala za herca Davida Charveta, známeho najmä vďaka účinkovaniu v seriáli Pobrežná hliadka. Atraktívna štyridsiatnička fotila pred pár dňami kolekciu plaviek a treba uznať, že v nich vyzerala priam dokonale.

Pri pohľade na postavičku svalnáčovej manželky je až priam neuveriteľné, že je štvornásobnou matkou. Dve dcérky má z predchádzajúceho vzťahu, seriálovému plavčíkovi porodila ďalšie dve ratolesti. A hoci je starostlivosť o rodinu časovo dosť náročná, atraktívna brunetka si vždy nájde čas na to, aby udržala svoje telo v dobrej kondícii.

Prominentná dvojica sa totiž v rozhovoroch nikdy netajila tým, že pre svoje zdravie robia obaja maximum. „Pohyb je pre nás mimoriadne dôležitý. Spoločne s Davidom si naň nájdeme vždy čas,” poznamenala na margo toho Brooke, ktorá svojou postavou hravo tromfne aj mladšie ročníky.

Brooke Burke predviedla pred fotografom svoje dokonalé krivky.
Zobraziť galériu (4)
Brooke Burke predviedla pred fotografom svoje dokonalé krivky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu