Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Sexbomba z Pobrežnej hliadky má nové prsia: Veľkosťou šokovala aj doktora!

Nicole Eggert alias Summer vyzerala kedysi v červených plavkách božsky. Zobraziť galériu (7)
Nicole Eggert alias Summer vyzerala kedysi v červených plavkách božsky. (Zdroj: archív)

LOS ANGELES – Jej päťky sú minulosťou! Herečka Nicole Eggert (43) sa preslávila účinkovaním v obľúbenom seriáli Pobrežná hliadka, kde stvárnila úlohu záchranárky Summer. V porovnaní s ostatnými kolegyňami si však postavičku hodnú červených plaviek neudržala a už dlhšie bojuje s nadváhou. Popri tukových vankúšikoch však bývalej sexbombe začali vadiť aj jej silikónové vnady. Priamo pred televíznymi kamerami preto podstúpila operáciu, pri ktorej si ich dala radikálne zmenšiť. Plastický chirurg neskrýval svoje prekvapenie.

Kým hviezdne záchranárky Pamela Anderson a Carmen Electra dodnes ohurujú dokonalými postavičkami, meno ich kolegyne Nicole Eggert sa skloňuje len s finančnými problémami a nadváhou. Seriálová Summer sa totiž už roky pasuje s nadbytočnými kilogramami, ktoré sa na ňu v priebehu rokov a po dvoch tehotenstvách nalepili.


Mohlo by vás zaujímať: 


V minulosti sa dokonca zúčastnila reality šou Celebrity Fit Club, po ktorej absolvovaní sa mohla znovu vyzliecť do bikín. Jo-jo efekt je však poriadny zákerák, a tak je Nicole opäť o pár kíl ťažšia a netají sa tým, že ide zase raz chudnúť. Na začiatku tejto púte sa však blondínka rozhodla pre nezvyčajné a radikálne riešenie. Pred televíznymi kamerami si totiž dala zmenšiť prsia.

Keď sa plastický chirurg od herečky dozvedel, ako by mali jej nové vnady vyzerať, zostal v šoku. Nicole totiž zatúžila po dvojkách. Odborník ju od tejto veľkosti odhováral s tým, že sa to proporčne k jej telu vôbec nehodí. No bývalá záchranárka nebrala jeho odporúčania vôbec na vedomie.

V týchto dňoch má už seriálová Summer zákrok za sebou a svoje nové prednosti stihla predviesť aj divákom reality šou, kde naprávajú spackané plastické operácie. „Takto som skutočne spokojná. Pred tým boli moje prsia také veľké, že vďaka nim som celá vyzerala akosi objemne. Pri chudnutí mi to veľmi nepomáhalo, teraz je to o inom. Oveľa viac mi pasujú k postave,” reagovala na margo vylepšenia Nicole, ktorá by chcela vyzerať ako v čase nakrúcania seriálu. Myslíte si, že sa jej to podarí?!

Herečka Nicole Eggert si dala svoje prsia zmenšiť z veľkosti päť na dva.
Zobraziť galériu (7)
Herečka Nicole Eggert si dala svoje prsia zmenšiť z veľkosti päť na dva.


Pozrite si tiež: Top tajomstvá Pobrežnej hliadky: Mitchove kuracie nohy, Pamela bežala ako s kabelkou!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu