Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Explózia erotickej príťažlivosti! Pri pohľade na toto prominentné telo budete mať hriešne sny

Rosie Huntington-Whiteley má sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (8)
Rosie Huntington-Whiteley má sexepílu na rozdávanie.

LONDÝN – Tá je ale sexi! Rosie Huntington-Whiteley (27) pokojne možno označiť za jednu z najzmyselnejších modeliek súčasnosti. Blonďavá sexbomba to potvrdzuje vždy, keď sa ocitne pred objektívom fotografa. Svoje krivky najnovšie predviedla v spodnej bielizni, ale aj v úsporných bikinách. Ako sa vám milenka filmového kuriéra Jasona Stathama (47) páči viac?!

Toto telo by chcel mať v posteli nejeden chlap! Rosie Huntington-Whiteley disponuje tváričkou a figúrou, ktorá predstavuje ideál pre mnohých zástupcov mužského pohlavia. O modelke a herečke však môžu jej priaznivci iba snívať. Atraktívna Angličanka totiž už zhruba piaty rok randí s kolegom Jasonom Stathamom, ktorého si väčšina ľudí spája najmä s akčným filmom Kuriér.

A hoci blondínkine krivky si môže obchytkať len jej milý, pohľadom na ne sa môže pokochať prakticky ktokoľvek. Aktuálne sa Rosie vyzliekla a dala sa nafotiť v spodnej bielizni, aby spropagovala britský butik, ktorého je tvárou.

Svoj sexepíl ale kráska predvádza aj na stránkach aktuálneho magazínu Esquire. Jeho súčasťou sú zábery, na ktorých pózuje Rosie s bradavkami v pozore v rafinovane strihaných plavkách. Niet pochýb, že keď sa hriešne sexi blondínka objaví pri bazéne alebo na pláži, pohľady všetkých prítomných sa upriamia jej smerom.

Sexi FOTKY modelky a herečky Rosie Huntington-Whiteley nájdete v našej GALÉRII. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu