Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Taký otras ste na móle ešte nevideli! Holohlavá modelka bez nohavičiek ukázala...

Amber Rose ukázala v zvláštnom modeli obrovské stehná s celulitídou. Zobraziť galériu (6)
Amber Rose ukázala v zvláštnom modeli obrovské stehná s celulitídou.

NEW YORK - ...stehniská s celulitídou! Viacerí módni dizajnéri sú si vedomí toho, že svoje modely najlepšie spropagujú vtedy, ak do nich navlečú známu tvár. Občas však pri výbere celebrity stúpnu poriadne vedľa. Napríklad ako návrhárka, ktorá stavila na kontroverznú Amber Rose (31). Holohlavá, kyprá hviezda totiž na prehliadkovom móle vyzerala katastrofálne.

Keď sa povie manekýnka, každý si predstaví mladú, štíhlu ženu. V poslednej dobe majú ale svoje miesto na prehliadkových mólach aj plus-size modelky, ktoré majú nejaké to kilečko navyše. Počas newyorského týždňa módy však divákom vyrazil dych plešatý prízrak menom Amber Rose.

Bývalá milenka raperov Kanyeho Westa a Wiza Khalifa totiž mala oblečený model, ktorý na prvý pohľad pôsobil dojmom, akoby si podeň nedala nohavičky. Prítomných našťastie ušetrila pohľadu na nahý rozkrok tak, že si pod trblietavé šaty vzala body béžovej farby. Hrozivo kypré stehná s celulitídou však ostali nezakryté.

Amber si ale svojich nedostatkov evidentne vôbec nie je vôbec vedomá. Svoje telo aj na sociálnych sieťach pretŕča takmer každý deň. A z kritiky si ťažkú hlavu vôbec nerobí. Trochu súdnosti by však v jej prípade určite nebolo na škodu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu