Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Plastiková kreatúra z Hollywoodu napuchla: Pery ako káčer a dvojitá brada!

Lara Flynn Boyle vďaka početným plastikám vyzerá ako káčer s dvojitou bradou. Zobraziť galériu (11)
Lara Flynn Boyle vďaka početným plastikám vyzerá ako káčer s dvojitou bradou. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Ide to s ňou dole vodou! Hoci herečke Lare Flynn Boyle svietia v kolónke „vek“ ešte len dve štvorky, vizážou pripomína svoje preplastikované kolegyne v dôchodcovskom veku. Napumpované pery sa jej vyformovali do tvaru kačacieho zobáka už dávnejšie. Najnovšie jej tvár ale poriadne napuchla a vytvorila sa jej nevábna dvojitá brada.

Podstúpila ďalšie „vylepšenia“? Aj keď mala Lara Flynn Boyle našliapnuté na vcelku úspešnú hereckú kariéru, pred zhruba desaťročím sa rozhodla venovať najmä svojmu zovňajšku. Zaslepená kultom večnej mladosti podstúpila toľko plastík, že sa už na seba vonkoncom nepodobá. Z kedysi očarujúcej hviezdy zostala opuchlina, ktorá napriek štíhlej postave predvádza dvojitú bradu.

Paparazzi zachytili Laru tento týždeň, keď kamarátke pomáhala so sťahovaním do populárnej losangelskej štvrte. Najskôr len pobehovala okolo auta, no vzápätí začala pomáhať aj s nosením samotných vecí. To, čo na brunetke vyrážalo dych najviac, však bola jej pokračujúca premena. Zrejme v nedávnom období podstúpila ďalšie „korekcie“, no návrat k pôvodným črtám tváre v jej prípade už možný nie je. Čím častejšie sa herečka vrhá pod skalpel, tým je výsledok odstrašujúcejší.

O dezolátnom stave Larinej tváre sa pred časom nelichotivo vyjadril aj uznávaný plastický chirurg. „Larina tvár vyzerá, akoby sa rozpadávala. Predpokladám, že podstúpila korekciu, aby zvrátila operáciu, ktorú si nechala urobiť predtým. Mohlo sa stať aj to, že sa výplne roztrúsili, čo spôsobilo, že Lara má teraz ovisnuté líca,“ nechal sa počuť doktor Anthony Youn. Známa štyridsiatnička o vlastnom zovňajšku už vôbec nerozpráva a podľa najbližšieho okolia začína byť poriadne zúfalá. Jej šance na uplatnenie sa pred kamerami sú teraz takpovediac mizivé.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu