Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Znetvorené celebrity desaťročia: Z týchto sú dnes chodiace plastikové monštrá!

Vychytené hollywoodske celebrity si v priebehu niekoľkých rokov totálne dokaličili a znetvorili tváre. Zobraziť galériu (9)
Vychytené hollywoodske celebrity si v priebehu niekoľkých rokov totálne dokaličili a znetvorili tváre.

LOS ANGELES – Exponáty z múzea sú oproti nim šuviks! Hoci odolať omladzujúcim kúram v Hollywoode už veľa hviezd nedokáže, niektoré svoje „vylepšenia“ dotiahli do desivého extrému. Z kedysi krásnych žien sa v priebehu posledných rokov stali hotové plastikové kreatúry. Ako si vôbec mohli toto urobiť s tvárou?

Medzi najviac diskutované plastikové maniačky v súčasnosti jednoznačne patrí Nicole Kidman. Kedysi pôvabná blondínka s porcelánovou pleťou sa totiž rokmi zmenila na zamrznuté čudo. A čo je najhoršie – akékoľvek chirurgické zákroky vytrvalo odmieta.

Nicole Kidman pred desiatimi
Zobraziť galériu (9)

Nevábnou premenou prešla tiež manželka bývalého francúzskeho prezidenta. Carla Bruni kedysi pôsobila ako krásna modelka, no dnes z nej ostala botoxová spuchlina.

Carla Bruni pred desaťročím
Zobraziť galériu (9)

Minulosťou sa definitívne stala aj kultová Bridget Jones, ktorá si získala srdcia miliónov divákov. Jej predstaviteľka Renée Zellweger sa totiž za desať rokov zmenila na nepoznanie.

Renée Zellweger v roku
Zobraziť galériu (9)

Medzi najmladšie adeptky na získanie ceny v súťaži o najviac znetvorenú celebritu, usilovne bojuje zlatokopka Courtney Stodden. Tá má síce ešte len sladkých 19 rokov a vekovo patrí medzi tínedžerky, no od svojej svadby stihla množstvo zákrokov. Okrem silikónov jej nemôžu chýbať napumpované pery.

Courtney Stodden ako 16-ročná
Zobraziť galériu (9)

Naopak, najstarším odstrašujúcim príkladom desivých plastík je matka kultového Ramba. Deväťdesiatnička Jackie Stallone má tvár v zúboženom stave a všetky procedúry trpko ľutuje.

Jackie Stallone zamladi a
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Jeff Rayner)

S kačacími perami a bez náznaku mimiky v losangeských uliciach už dlhšie straší aj Lara Flynn Boyle. Pohľad na jej prerobenú tvár je o to smutnejší, že kedysi patrila k skutočným krásaviciam.

Lara Flynn Boyle pred
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Napuchnuté pery ako po úraze a čudesné výplne špatia tvár tridsiatničky, ktorá kedysi hviezdila v seriáli Pobrežná hliadka a v iných televíznych projektoch. Nikki Cox prepadla plastikám natoľko, že sa na seba vonkoncom nepodobá.

Nikki Cox
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: profimedia.sk)

So svojím vzhľadom sa dlhodobo nedokáže vyrovnať ani La Toya Jackson, ktorá v otázkach plastík kráča v šľapajách zosnulého brata Michaela. Začala úpravou nosa, postupne pridala zväčšenie predností, úpravu očných viečok, botulotoxínové injekcie a v poslednom čase nedá dopustiť na výplne líc.

La Toya Jackson zamladi
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: twitter, archív)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu