Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Plastiková katastrofa: V 40-tke ledva hýbe tvárou!

Lara Flynn Boyle je po plastikách zmenená na nepoznanie Zobraziť galériu (6)
Lara Flynn Boyle je po plastikách zmenená na nepoznanie

SANTA MONICA – Opuchnutá a s takmer neovládateľnou mimikou! Tak sa medzi smotánkou nedávno objavila americká herečka Lara Flynn Boyle (40). Tá síce ešte donedávna patrila medzi udržiavané krásavice, no dnes ju už takmer nikto nespoznáva. To všetko vďaka plastike!

Vyhladená, no s podivným výrazom! Ak si ešte Laru pamätáte z filmu Mestečko Twin Peaks (1990) ako kočku s poriadnou iskrou, vedzte, že dnes vyzerá úplne inak. Na počudovanie jej za dvadsať rokov veľa vrások ani šedín nepribudlo. Vypnutá pleť jej však momentálne dovolí usmievať sa iba s ťažkosťami. Lara, stáli ti tie plastiky za to?

Zamrznutá mimika a „kyslé“ úsmevy! Hoci tohtotýždňové podujatie IFTA malo byť akýmsi oprášením starých dobrých čias, premietanie Larinej snímky Where The Day Takes You dopadlo rozpačito. Zatiaľ čo herečkin filmový kolega, Dermot Mulroney, prirodzene zostarol, brunetka má na tvári vyplnené všetko, čo sa dá. A aké zákroky doteraz vlastne podstúpila? Na to odpovedali hneď niekoľkí špecialisti na plastiku tváre!

„Lara Flynn Boyle má za sebou plastiku nosa, zväčšenie pier, Botox a možno aj lifting tváre a obočia,“ prezradil doktor Paul S Nassif, ktorého citoval denník Daily Mail. Jeho kolega, doktor Michael Salzhauer, bol vo svojom vyjadrení dokonca ešte trúfalejší: „Myslím, že Lara Flynn Boyle vo vypĺňaní líc a pier zašla priďaleko.“ Či si však niekdajšia hviezda vezme tieto slová k srdcu, je naozaj otázne. Ako sa totiž zdá, ruky plastického chirurga naozaj miluje!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu